Ljubav i poštovanje

GODINA DANA „5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ“

„Molitve koje nam voditelji tečaja Ljubav i poštovanje poklanjaju u suradnji s Duhom Svetim, pravo su blago“ „Ne mogu vam iskazati kolika nam milost dolazi preko vas i vaših poruka svako jutro, ohrabrenja, a prije svega poticaja da radimo na sebi i svome braku i obitelji“

Foto: Shutterstock

 Prošla je gotovo godina dana otkako smo počeli objavljivati kratka razmatranja, molitve i poticaje voditelja tečaja „Ljubav i poštovanje“, koji služe kao svakodnevno „oružje“ u borbi za brak, obitelj i veze (više).

Jedna od najvećih bitki koju moramo dobiti jest bitka s nedostatkom vremena. Tu smo često silno prevareni, a da toga uopće nismo svjesni (Hoš 4,6). Sami odlučujemo hoćemo li živjeti u razočaranju, optuživanju, nezadovoljstvu – ili ćemo se aktivirati.

Ono što nas posebno raduje su vaše povratne poruke, odnosno svjedočanstva koja nam šaljete, a u kojima navodite koliko vam spomenute molitve, razmatranja i poticaji znače i kako silno utječu na vaše brakove i obitelji.

Pozivamo sve vas koji se „borite“ uz naše molitve i poticaje, da nam javite koliko vam to pomaže, koliko vam znači i kakve je to promjene unijelo u vaš život. Možda upravo vaše svjedočanstvo može spasiti nečiji brak, obitelj.

Svjedočanstva možete poslati na e-mail [email protected] ili u inbox našeg Facebook profila ili Instagram profila.

Info za sve koji još nisu upoznati s „5 minuta za brak, vezu i obitelj“

Osim na portalu Book.hr, te na profilima na Facebooku i Instagramu, dnevnu molitvu i poticaj možete primati i na svoju e-mail adresu, a prijaviti se možete ovdje. Ostale detalje možete saznati ovdje.

Hvala Vam 🙂

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh