Mladi

MLADI, VEZE, BRAK

„Napravila sam ono što je htio, a onda me je ostavio. Zašto?!” „Znam da sam napravila glupost. To mi nije pomoglo da zadržim svoga dečka, štoviše, zato sam ga izgubila. Samo želim znati – zašto? Pa napravila sam ono što je htio. Molim te, objasni mi.”

„Napravila sam ono što je htio, a onda me je ostavio. Zašto?!”

Draga Ann Landers,

imam 17 godina i osjećam se kao promašen slučaj…

Bio je san snova svake cure u školi. Naravno, i ja sam bila zaljubljena u njega. Napokon me je jednom prilikom pozvao na spoj! Bila sam u sedmom nebu. Sljedeće je večeri svratio do mene i otišli smo se provozati. Rekao je da me voli i htio je da mu budem djevojka. Ne znam što me je spopalo, ali u tom sam trenu izgubila glavu.

Bila sam kao igračka u njegovim rukama. Možete sami pretpostaviti što se je dalje događalo. Sutradan me nije nazvao kao što je večer prije obećao. Nije me nazvao ni dva dana potom. Nisam to više mogla podnijeti pa sam ja nazvala njega. Rekao je da je zauzet oko svog čamca i da ćemo se vidjeti uskoro.

Viđala sam ga na partijima, na utakmicama i na ulici. Pozdravio bi me s „Bok!” i samo produžio dalje. Molim te, Ann, nemoj me grditi. Znam da sam napravila glupost. To mi nije pomoglo da zadržim svoga dečka, štoviše, zato sam ga izgubila. Samo želim znati – zašto? Pa napravila sam ono što je htio. Molim te, objasni mi.

Draga!

Mladić se osjeća krivim i stidi se. Želi zaboraviti to što se je dogodilo između vas. Kada te vidi, sjeti se toga, te je prirodno da te izbjegava. Svi volimo ljude koji iz nas izvlače ono najbolje. Natjerala si ga da loše misli o sebi, i o tebi.

Ulomak iz knjige za tinejdžere o ljubavi, zaljubljivanju i seksu.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh