Najave

LET LOVE EHO RADIO

Kreće! Ovo bi mogla postati tvoja omiljena radio stanica Srijeda, 10. studenog u 9 sati. Pripremi se jer kreće radio koji želiš slušati - 'Let Love Eho radio'. Marko Matijašević iz Udruge Eho i Marijeta Martić iz ChanceToWalk bit će vaši domaćini, koji će vas voditi kroz zanimljive teme iz svakodnevnice, slušati vaša svjedočanstva, puštati najbolju duhovnu glazbu, i još mnogo toga... Neka Božja ljubav odjekuje na valovima radija!

Let Love Eho radio

Foto: Eho

 

U srijedu, 10. studenog u 9 sati moći ćeš uživati u novoj radio stanici koju pokreću iz Udruge Eho i ChanceForWalk, Let Love Eho radio. Kroz program radija vodit će vas Marko Matijašević i Marijeta Martić, a moći ćete ga slušati na stranici Eho Udruge, ovdje.

Bit će to, kako najavljuju, ljubav izrečena tekstom, glazbom, vijestima i emisijama.

„Naš radio želi doprijeti do osoba koje žele čuti poticajne misli, pričati o svakodnevici, slušati (modernu) domaću i stranu duhovnu glazbu, moliti, uključivati se u eter i svojim svjedočanstvima ohrabrivati druge.”


Vjerujemo da će vam se svidjeti radio koji čuje svoje slušatelje i zajedno s njima odjekuje Božju ljubav u svijet!

„Želimo slaviti Gospodina na valovima radija. Želimo da poruka ohrabrenja i nade dopre do svake osobe koja će nas slušati dok hoda, trči, vježba, uči, vozi ili se odmara, i s nama raspravljati o vjerskim temama. Želimo da zajedno s nama postanete Eho obitelj koja će sa svima dijeliti poruke ohrabrenja, poticajne rečenice, razgovore i pjesme koje ćemo prenositi na valovima Let Love Eho radija”, poručuju.

Pozivaju te da budeš s njima, da im se javiš, da se uključiš u raspravu dnevnih tema, da podijeliš svoje svjedočanstvo, molitvenu nakanu, ali i da moliš s njima, veseliš se i pjevaš.

Pomoći da ovaj sadržaj i Božja ljubav odjekne u svim domovima, možeš i tako da podržiš njihov rad uplatom na račun:

Udruga Eho
IBAN: HR5224020061100796899
Model: 99
Poziv na broj: nije potreban
Opis plaćanja: donacija

„Budi dio naše slagalice – slušaj nas, javljaj se, podrži nas molitvom i donacijom!”

„Tada David reče levitskim knezovima da između svoje braće postave pjevače s glazbalima, s harfama, citrama i cimbalima da se čuje i da gromko odjekuje radosno pjevanje.“ 1 Ljet 15, 16

„Jahve prebiva u slavljenju svoga naroda”

Zašto onda ne bismo kroz pjesme slavljenja prebivali u Božjoj prisutnosti dok obavljamo svakodnevne obaveze i podsjetili se na Božju ljubav i prisutnost?

Slavljenje može biti poput protuotrova za tvoj problem! Zato želimo provoditi što više vremena u Njegovoj prisutnosti. Neka Božja ljubav odjekne u našim životima, na našim radnim mjestima i u našoj okolini!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh