Foto i video

RADOST NA NEBU

Kratki animirani film uz sutrašnje evanđelje: Samo za stotu ovcu

Kratki animirani film uz sutrašnje evanđelje: Samo za stotu ovcu

Foto: Screenshot


 

Pogledajte ovaj kratak, a snažan crtić vezan za sutrašnje evanđelje (uključite zvučnike).

Nedjeljno evanđelje prema viđenjima Marije Valtorta, u kojem Isus opisuje kako to zaista izgleda kad netko odluta od njega i kad ga On pokušava vratiti, možete pročitati ovdje: Na nebu će biti radost zbog jednog obraćena grešnika.

‘Radujte se sa mnom! Nađoh ovcu svoju izgubljenu.’

»U ono vrijeme: Okupljahu se oko Isusa svi carinici i grešnici da ga slušaju. Stoga farizeji i pismoznanci mrmljahu: »Ovaj prima grešnike, i blaguje s njima.«

Nato im Isus kaza ovu prispodobu: »Tko to od vas, ako ima sto ovaca pa izgubi jednu od njih, ne ostavi onih devedeset i devet u pustinji te pođe za izgubljenom dok je ne nađe? A kad je nađe, stavi je na ramena sav radostan pa došavši kući, sazove prijatelje i susjede i rekne im: ‘Radujte se sa mnom! Nađoh ovcu svoju izgubljenu.’ Kažem vam, tako će na nebu biti veća radost zbog jednog obraćena grešnika negoli zbog devedeset i devet pravednika kojima ne treba obraćenja.«

Evanđelje po Luki

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh