Aktualnosti

ODGOVOR NA KRIMINAL I ZLOČINE U BUENVENTURI

Kolumbijski će biskup ovoga vikenda izvršiti egzorcizam nad jednim gradom: ‘Želimo da na nas siđe Božji blagoslov’ „Moramo protjerati đavla da vratimo mir koji smo izgubili mnogim zločinima, korupcijom, zlom i prodajom droge“ – rekao je biskup Rubén Darío Jaramillo Montoya

Kolumbijski će biskup ovoga vikenda izvršiti egzorcizam nad jednim gradom: 'Želimo da na nas siđe Božji blagoslov'

Foto: Shutterstock


 

Kolumbijski biskup Rubén Darío Jaramillo Montoya izvršit će egzorcizam iznad Buenventura ovoga vikenda i tijekom jednog od gradskih festivala, javlja ChurchPOP.

Ovaj se vikend obilježava dan sv. Bonaventure, zaštitnika grada.

Egzorcizam je odgovor ‘demonskoj zarazi’ za koju vjeruje da je odgovorna za kriminal u gradu. Između siječnja i svibnja dogodilo se je više od 50 ubojstava, a posljednje je ono desetogodišnje Diane Tatiane Rodriguez. Djevojčica je bila mučena i seksualno zlostavljana prije nego što je ubijena.

„Želimo obići cijelu Buenaventuru iz zraka i poškropiti grad svetom vodom da protjeramo demone koji uništavaju našu luku. Želimo da na nas siđe Božji blagoslov i otjera poroke s naših ulica.“

Biskup dodaje: „Moramo protjerati đavla da vratimo mir koji smo izgubili mnogim zločinima, korupcijom, zlom i prodajom droge.“

Egzorcist biskupije u Pensilvaniji msgr. John Esseff iz Scranta rekao je za National Chatolic Register da „kada bi se svaki biskup probudio i počeo koristiti svoj autoritet, đavo ne bi imao nikakve šanse – rezultati bi bili nevjerojatni“.

Prevela Ana Marija Lončar

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh