Osobni razvoj

LIJEK RANJENOM ČOVJEKU

Iscijeli svoje rane pomoću ove jednostavne molitve Za zemaljskog života često smo na razne načine ranjeni i povrijeđeni, možemo zato zamoliti Isusa, dok još živimo u vremenu, da nas ozdravlja, kako ne bismo djelovali iz svoje ranjenosti

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Foto: JacksonDavid, Pixabay

 

Fizičko ozdravljenje nije najvažnije što nam Bog želi dati. Isus nam prvenstveno ne želi ozdraviti samo tijelo, i psihu, nego je Isus došao spasiti čovjeka, to jest želi nas cjelovito ozdraviti u duši, psihi i tijelu. Želi nas učiniti slobodnima i sretnima, sad i za vječnost. On nam želi pomoći i dati lijek za naše rane, želi nas spasiti.

Njegove nas Rane iscijeliše (Iz 53,5b)

Područje koje obuhvaćamo u duhovnom liječenju jest život sam, to je Isus prisutan po svojem Duhu. On nam želi pomoći i dati nam lijek za naše rane. Već u Starom zavjetu Riječ Božja govori nam za Isusa: Njegove nas Rane iscijeliše (Iz 53,5b). Isusove će Rane iscijeliti rane našeg srca i zato je dobro često ponoviti u molitvi: „Isuse, po svojim svetim ranama, iscijeli rane mojeg srca.“

To je najkraća i najjednostavnija molitva za iscjeljenje naših rana.

Možemo zamoliti Isusa, dok još živimo u vremenu, da nas ozdravlja, kako ne bismo djelovali iz svoje ranjenosti

Za zemaljskog života često smo na razne načine ranjeni i povrijeđeni, možemo zato zamoliti Isusa, dok još živimo u vremenu, da nas ozdravlja, kako ne bismo djelovali iz svoje ranjenosti.

Rane nam ne daju pravo da se ponašamo iz svoje ranjenosti. Susrest ćemo osobe koje su jako glasne, puno govore i na prvi pogled nam se čini da su to otvorene osobe, ali one zapravo prikrivaju svoje stvarno stanje ranjenosti s puno riječi.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Iz knjige „Lijek ranjenom čovjeku našega vremena“ autorice s. Biserke Jagunić. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh