Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Iscijeli i oslobodi moj brak, Isuse, od posljedica grešnih radnji, razvoda, proklinjanja brakova, koje potječu iz našega roda

RAZMATRANJE I MOLITVA

Isuse, klanjam ti se i ljubim te. Znam da u srcu možda još ne osjećam i do kraja ne vjerujem da si ti moj Spasitelj, ali želim svakim danom rasti i otvarati ti svoje srce, malo-pomalo i želim ustrajati i vjerovati. Želim uistinu u svome srcu osjetiti da me ti i Otac ljubite, želim živjeti slobodu djeteta Božjeg, jer znam da ću onda moći istinski živjeti u ljubavi i istini u svome braku i prema svome/svojoj suprugu/supruzi. No želim da naš brak bude čist od svih eventualnih posljedica naših grijeha i grijeha našega roda. Molim te prije svega, Isuse, da pošalješ svoga Duha na moga/moju supruga/suprugu i da ga/ju nadahneš da se također pokaje za svoje grijehe i za grijehe svoga roda. Želim da živimo u istini i da ne opravdavamo grijeh, ni svoj ni svoga roda, jer ti nam u svojoj Riječi kažeš da ti „molitve uslišuješ. Svaka put dolazi k tebi pod teretom grijeha. Naši nas prijestupi taru, ti ih pomiruješ.“ (Ps 65,4-5)

Danas odlučujem pokajati se svim srcem, napose za grijehe roda

Zato te molim po Krvi tvojoj i po Križu tvome, Isuse, izlij ovoga trena svoj sveti blagoslov na mene, na moga supružnika, na naš brak i na naše čitavo pokoljenje. Danas odlučujem pokajati se svim srcem, napose za grijehe roda i vapim ti, otkupi nas i oslobodi od svih posljedica grijeha roda, koje na bilo koji način utječu na naše stavove, odluke i odnos u braku. Kajem se, Isuse, za sve grešne radnje, bludne radnje, promiskuitetne radnje svoga roda. Kajem se za sve razvode i za sve posljedice razvoda. Kajem se, Isuse, za svaki eventualni odlazak osobama koje služe sotoni, kako bi te osobe „pomogle“ nekome u našoj obitelji. Kajem se od srca! Kajem se, Isuse, za grijeh abortusa. Kajem se za grijeh proklinjanja, zaklinjanja, psovke i omalovažavanja muškog i/ili ženskog roda. Kajem se za svaki drugi grijeh koji postoji u mome čitavom rodu, a danas utječe na naše živote i naš brak i obitelj na bilo koji način.

„…ovog trena, oslobodi, iscijeli; ponovno otkupi mene, moga supružnika, naš brak, obitelj i čitav budući rod“

Molim te, Isuse, autoritetom djeteta Božjega, molim te, ponizno, na koljenima, gledajući tvoj Križ i shvaćajući što si na Križu učinio za mene, slomi ovog trena, oslobodi, iscijeli; ponovno otkupi mene, moga supružnika, naš brak, obitelj i čitav budući rod od svake posljedice grijeha mojih predaka. Blagoslovi naš brak! Molim te, Isuse, i za sve osobe, bilo žive ili pokojne, koje su pripadnici moga roda zakinuli ili prevarili na bilo koji način; smiluj im se i spasi ih, Isuse. Hvala ti!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Utjecaj grešnih radnji, odluka i djelovanja predaka može na nas uvelike utjecati ako netko to ne slomi, odnosno ako se ne pokaje i preda to Isusu na Križ. Napravi to u Isusovo Ime!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom, naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom supružniku. Daj da ne očekujem da on bude savršen partner, već daj da ja to postanem i budem, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

MOLITVA ZA OBNOVU I ISCJELJENJE BRAK I OBITELJI

Donosimo molitvu po kojoj možeš, povremeno ili često, donositi pred Gospodina sebe, svoj brak, svoju djecu i moliti za obnovu i iscjeljenje.

Molitvu pisanu u ženskom rodu možeš pročitati ili preuzeti ovdje, a u muškom rodu ovdje.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

– – – – – – – – – – – – – – –

Bitka za brak i obitelj! Mi smo odlučili boriti se, boriti se uz Gospodina za spas brakova, obitelji, generacija. Želiš li nam pomoći? Za detaljnije klikni ovdje, a ako ti je na srcu da nas podržiš donacijom i omogučiš nam daljnji rad, odaberi kod sa predefiniranim iznosom (10 EUR) ili skeniraj kod sa praznim iznosom i sam ga popuni (kako ti je na srcu 😊).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh