Brak i odnosi

PODRŽI NAS!

Bitka za brak i obitelj Mi smo odlučili boriti se, boriti se uz Gospodina za spas brakova, obitelji, generacija. Želiš li nam pomoći, želiš li podržati našu evangelizaciju s onime što ti možeš učiniti?

Foto: Privatna kolekcija

Ukoliko nas želiš podržati svojom donacijom, podatke i/ili kod za uplatu možeš pronaći na kraju ovog teksta, a ako imaš par minuta vremena, upoznaj nas pobliže i saznaj na koje se sve načine borimo za brakove i obitelji 😊

* * * * * *

Brakovi se raspadaju, pritisci su ogromni, bračni parovi se više ne znaju nositi jedni sa drugima, porast razvoda je sve veći. Društvo se raspada. Možda si ti koji ovo čitaš sam u tom “žrvnju”, možda ni ne vidiš sve što se događa oko tebe, možda kriviš supružnika za to… No, činjenica je da se događa ono što je i sestra Lucia dos Santos prije mnogo godina prorokovala: “Posljednja će se bitka između Gospodina i vladavine Sotone voditi oko braka i obitelji.”

Mi smo odlučili boriti se, boriti se uz Gospodina za spas brakova, obitelji, generacija. Želiš li nam pomoći, želiš li podržati našu evangelizaciju s onime što ti možeš učiniti?

Kroz naše programe često nam se parovi obraćaju i kažu nešto poput: “Vaš program/konferenciju uvidjeli kao zadnju slamku spasa za naš brak i obitelj. Otvorile su nam se oči. Tek sad vidimo koliko smo bili u zabludi. Ovo nas je obnovilo, spasilo”.

Samo neka od svjedočanstva pogledaj ovdje: Link 1 | Link 2

Mi smo neprofitna udruga laika koja se financira isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima polaznika naših programa. Sami nastojimo drugima podariti ono što smo od Gospodina primili (vrijeme, talente, učenje, iskustva, financije) kako bismo mogli služiti i pomoći svima kojima je to potrebno, i kojima možemo pomoći.

Više o nama i našem radu, ciljevima, programima, te svjedočanstvima polaznika naših programa pogledaj ovdje.

U početku smo svi služili volonterski uz svoje poslove, ali jednostavno nismo se mogli u potpunosti posvetiti svim upitima i zahtjevima uz redovan posao i obitelji.

Trenutno je jedan član našeg tima zaposlen na puno radno vrijeme (odrekao se sigurnog posla kako bi mogao služiti) i financira se isključivo od donacija polaznika programa i donacija podupiratelja naših programa.

No, cilj nam je da se kroz naredne mjesece zaposli barem još jedna osoba, jer svakodnevno dobivamo upite za pomoć, za razgovore, za naše programe, da se borimo za vas… Mi to želimo, ali trebamo vašu podršku!

Možda razmišljaš o tome da nas podržiš, možda ti Gospodin to sada stavlja na srce? Ako to odlučiš, neka to bude po uzoru: „Svatko neka dade kako je srcem odlučio: ne sa žalošću niti na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja!”  (2 Kor 9, 7)

Svaka i najmanja donacija (jednokratna ili ako se odlučiš podupirati nas redovito) nama je neizmjerno vrijedna kako bi mogli funkcionirati i doprijeti do još više brakova i obitelji.

A mi ćemo prikazati dragom Gospodinu i našoj Majci tebe i tvoju obitelj, kao uostalom i sve koji nas prate, svaki dan u molitvama, na dnevnim Misama te jednom tjednom na Misi koja se služi isključivo na nakane podupiratelja i polaznika naših programa.

A ako ti bilo kako možemo pomoći, javi nam se na mail ([email protected]) ili mobitel (095 197 9925)!

Zajedništvo je zakon! 😃

Hvala ti od srca na svakoj molitvi, donaciji i potpori.

Tvoj „Zadrži smjer“ tim 😊

 

Skeniraj određeni QR kod s mobilnom aplikacijom Internet bankarstva za jednostavniju uplatu.

Odaberi kod sa predefiniranim iznosom (10 EUR) ili skeniraj kod sa praznim iznosom i sam ga popuni (kako ti je na srcu 😊).

Ukoliko ne želite donirati putem QR koda, niže donosimo i podatke za uplatu.

 

Donacija proizvoljnog iznosa

 

 

 

 

 

Donacija 10 EUR

 

 

 

 

 

Ručno upiši potrebne podatke u aplikaciju Internet bankarstva:

Društvo Kristofori

Rečko polje 153, Koprivnica

Model: 00

Poziv na broj: 888

Opis: Donacija

IBAN: HR 8724020061500066020

SWIFT/BIC: ESBCHR22

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh