Brak i odnosi

TIM „ZADRŽI SMJER“

Želiš podržati našu misiju? Evo kako to možeš učiniti! „Svatko neka dade kako je srcem odlučio: ne sa žalošću niti na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja!” (2 Kor 9, 7)

Foto: Privatna kolekcija

Mi smo neprofitna udruga laika koja se financira isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima polaznika naših programa. Sami nastojimo drugima podariti ono što smo od Gospodina primili (vrijeme, talente, učenje, iskustva, financije) kako bismo mogli služiti i pomoći svima kojima je to potrebno, i kojima možemo pomoći.

Više o nama i našem radu, ciljevima, programima, te svjedočanatvima polaznika naših programa pogledaj ovdje.

U početku smo svi služili volonterski uz svoje poslove, ali jednostavno nismo se mogli u potpunosti posvetiti svim upitima i zahtjevima uz redovan posao i obitelji.

Trenutno je jedan član našeg tima zaposlen na puno radno vrijeme (odrekao se sigurnog posla kako bi mogao služiti) i financira se isključivo od donacija polaznika programa i donacija podupiratelja naših programa.

Možda ti razmišljaš o tome da nas podržiš, možda ti Gospodin to sada stavlja na srce? Ako to odlučiš, neka to bude po uzoru: „Svatko neka dade kako je srcem odlučio: ne sa žalošću niti na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja!”  (2 Kor 9, 7)

Ako su ti naši programi i sadržaji već možda i pomogli, ako ti je na srcu da podržiš evangelizaciju i našu borbu za druge brakove i obitelji, da se proširi i dalje i da mi možemo funkcionirati… Bit ćemo ti od srca zahvalni! Niže možeš naći sve potrebne podatke za uplatu ili QR kod za jednostavniju uplatu.

Svaka i najmanja donacija (jednokratna ili ako se odlučiš podupirati nas redovito) nama je neizmjerno vrijedna kako bi mogli funkcionirati i doprijeti do još više brakova i obitelji.

Obećajemo da ćemo prikazati dragom Gospodinu i našoj Majci tebe i tvoju obitelj, kao uostalom i sve koji nas prate, svaki dan u molitvama, na dnevnim Misama te jednom tjednom na Misi koja se služi isključivo na nakane podupiratelja i polaznika naših programa.

A ako ti bilo kako možemo pomoći, javi nam se na mail ili mobitel!

Zajedništvo je zakon! 😃

Hvala ti od srca na svakoj molitvi, donaciji i potpori.

Tvoj „Zadrži smjer“ tim 😊

 

Skenirajte ovaj QR kod s mobilnom aplikacijom Internet bankarstva za jednostavniju uplatu [popunite samo „Iznos“ i „Poziv na broj“ (tekući datum i godina (npr. 01012022)):

 

 

 

 

 

Ili ručno upiši potrebne podatke u aplikaciju Internet bankarstva:

Društvo Kristofori

Rečko polje 153, Koprivnica

Model: 00

Poziv na broj: datum i godina (npr. 01012022)

Opis: Donacija

IBAN: HR 8724020061500066020

SWIFT/BIC: ESBCHR22

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh