Preporučamo

ŠKOLA BRZOG ČITANJA I MUDROG UČENJA

Ima li vaše dijete standardne probleme u čitanju te generalno u učenju, slabu koncentraciju, slabo ili sporo razumijevanje, nedovoljno pamćenje? Besplatne promotivne radionice za učenike 1. i 2. razreda osnovne škole za program „Mudro učenje od prvog koraka“

Foto: Shutterstock

Mudro učenje od prvog koraka je program namijenjen učenicima prvih i drugih razreda koji potiče razvojne sposobnosti djece ranog školskog uzrasta te pomaže u savladavanju poteškoća u učenju čitanja, pisanja, računanja, organizacije i izdvajanja bitnih elemenata iz gradiva, usmenog izražavanja te razvoja samopouzdanja kod djece. Traje osam mjeseci.

U Koprivnici, promotivne radionice će biti u četvrtak 23.7.2020. u prostorima Fun Station-a, Ivana Generalića 3 (1. kat, zgrada Martinovka) u 17.30h i 18.30h.

U Križevcima, promotivne radionice će biti u petak 24.7.2020. u dvorani Turističkog informativnog centra, Strossmayerov trg 5 u 17.30h i 18.30h.

Radionice traju i sljedeći tjedan!

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja i epidemioloških razloga, a prijaviti ili informirati se možete na:

www.BrzoCitanjeiUcenje.eu

facebook.com/SBCiMUKoprivnica
[email protected]

facebook.com/SBCiMUKrizevci
[email protected]

Koprivnica je osamnaesti, a Križevci devetnaesti grad u Republici Hrvatskoj gdje se mogu pohađati programi Škole koja ima međunarodni certifikat. Program Škole brzog čitanja i mudrog učenja traje šest mjeseci i prilagođen je školarcima (za učenike od trećeg razreda osnovne škole i srednjoškolce). Po njegovom završetku, djeca mogu nastaviti njegovati naučene tehnike i vještine u Klubu mudrog učenja.
Program se organizira i za studente i odrasle te traje tri mjeseca.

Sve tehnike kojima učimo u sklopu Škole imaju zadatak aktivirati obje moždane hemisfere čime je moguće riješiti i standardne probleme u čitanju te generalno učenju: slabu koncentraciju, slabo ili sporo razumijevanje, nedovoljno pamćenje, nedostatak vremena, lako gubljenje motivacije ili preosjetljivost na vanjske podražaje.

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh