Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO IZ „ŠKOLE MOLITVE”

Hvala ti, Isuse, što postajem plodno tlo Svjedočanstvo polaznice Škole molitve!

Hvala ti, Isuse, što postajem plodno tlo

Ovo sam zabilježila 19. travnja 2018. nakon našeg susreta u Školi molitve.

Hvala ti što postajem plodno tlo

„Ja sam Put, Istina i Život.”

Kako ja upoznajem Isusa?

Isusa upoznajem kroz svakodnevni život. Kroz životne neprilike, bolesti i nesreće koje su mi se događale, moja vjera je sve više rasla. Znam da bez Isusa sve to ne bi bilo moguće izdržati. Kroz život sam naučila jednostavno razgovarati s Isusom. I osjećam njegovu prisutnost u svemu, svakog dana. Znam da me moj Bog ljubi, daje mi snagu i mir. Moja vjera raste i na svetoj misi, na karizmatskim susretima i u Školi molitve.

Sada nakon tri mjeseca susreta u Školi, čitam Bibliju svakodnevno. Upoznajem Gospodina kroz Njegovu riječ. Nikad to prije nisam činila. Upravo je zato Škola molitve ta karika koja mi je nedostajala.

Uz voditeljev uvijek odličan izbor tekstova iz Svetog pisma i njegovo objašnjenje te razmišljanja ostalih polaznika sve postaje jasnije.

Otkad idem u Školu dogodio se je preokret u meni, u mojim razmišljanjima. To mi kažu i prijatelji i rodbina. To je preokret na bolje. Smirenija sam, sve lakše prihvaćam. Znam da je Isus tu…

Gospodine, hvala ti što me mijenjaš i što postajem plodno tlo. Hvala ti na tvojoj riječi.

Nedugo nakon što sam krenula u Školu molitve i počela redovito čitati Sveto pismo, imala sam susret sa Zlim. Neobičan, težak, jeziv… Teško za opisati. Spasio me je anđeo čuvar kojeg mi je Gospodin poslao! Hvala ti, Gospodine!

O svemu bih ovome mogla napisati roman, no zasada ću ovdje stati.

Svjetlo

Isus je rekao: „Ja sam svjetlo svijeta. Tko ide za mnom, ne hoda u tmini, nego će imati svjetlo života.”

Ti si, Isuse, svjetlo mog života, svjetlo koje obasjava moj životni put, svjetlo prema kojem hodam k vječnom životu.

Amen!

N. N. (Podaci poznati uredništvu.)

Detaljnije o tečaju „Škola molitve” možete pogledati ovdje, a on se trenutno održava u: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Osijeku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Našicama, Kninu, Koprivnici, Križevcima, Varaždinu, Bjelovaru, Ivanić Gradu, Sisku, Petrinji, Donjem Miholjcu, Plitvičkim Jezerima, Ravnoj Gori… Ako niste iz spomenutih mjesta, ne brinite, pošaljite nam upit kako bismo se o svemu dogovorili.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh