Roditelji i djeca

KAKO MOLITI ZA SVOJU ODRASLU DJECU

Gospodine, molim Te, nauči me kako molitvom posredovati za svoju odraslu djecu „Gospodine, znam da si samo Ti savršen Roditelj. Hvala Ti što ljubiš moju odraslu djecu koliko i ja. Hvala Ti što čuješ molitve koje Ti za njih upućujem. Podari mi vjeru, kako bih se pouzdao/pouzdala i strpljenje dok čekam na Tvoj odgovor.“

Gospodine, molim Te, nauči me kako molitvom posredovati za svoju odraslu djecu

Foto: Shutterstock

 

Gospodine, molim Te, nauči me kako molitvom posredovati za svoju odraslu djecu. Hvala Ti što ljubiš mene i moju odraslu djecu te ćeš čuti molitve što Ti za njih upućujem. Oslobodi me svake zabrinutosti i straha za njih, kako bih mogao/mogla imati mir. Znam da si Ti veći od svega s čime su oni suočeni. Hvala Ti što će moje molitve za njih imati snagu, zahvaljujući Tvojoj snazi i ljubavi što ih izlijevaš u mene.

Pomozi mi da se oslobodim krivnje za ono što u njihovim životima nije u redu. Priznajem Ti pogreške što sam ih učinio/učinila i molim Te da ih otkupiš, a mene oslobodiš krivnje

Pomozi mi da se oslobodim krivnje za ono što u njihovim životima nije u redu. Priznajem Ti pogreške što sam ih učinio/učinila i molim Te da ih otkupiš, a mene oslobodiš krivnje. Pomozi mi oprostiti mojoj odrasloj djeci sve ono čime su me povrijedili ili razočarali. Pomozi mi oprostiti drugome roditelju moje djece za sve u čemu smatram da je pogriješio/pogriješila u njihovu odgoju. Pomozi mi oprostiti svima koji su na bilo koji način povrijedili moju odraslu djecu. Pomozi mi da oprostim sebi za sve prilike u kojima smatram da nisam bio/bila savršen roditelj.

Gospodine, znam da si samo Ti savršen Roditelj

Gospodine, znam da si samo Ti savršen Roditelj. Hvala Ti što ljubiš moju odraslu djecu koliko i ja. Hvala Ti što čuješ molitve koje Ti za njih upućujem. Podari mi vjeru, kako bih se pouzdao/pouzdala i strpljenje dok čekam na Tvoj odgovor. Danas želim reći: „Molilo/molila sam za ovo svoje odraslo dijete, i Gospodin mi je uslišio prošnju kojom sam ga prosio/prosila” (usp. Prva knjiga o Samuelu 1,27). Neka Ti je svaka čast i slava!

To Te molim po Kristu Gospodinu našemu.

Iz knjige „Kako moliti za svoju odraslu djecu“ autorice Stormie Omartian. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh