Najave

PETAK, 23. TRAVNJA

Gledajte na Laudato TV-u: Zaklada Rhema poziva da se pridružite projektu duhovne obnove naše domovine „Kada bi se više poduzetnika pridružilo Zakladi Rhema u njezinom projektu duhovne obnove Hrvatske, više bismo toga mogli ostvariti, a vjerujemo da nam je svima to zajednički cilj“

Gledajte na Laudato TV: Zaklada Rhema poziva da se pridružite projektu duhovne obnove naše domovine

Foto: Laudato TV


 

U petak, 23. travnja u 20 sati u okviru emisije Izdvojeno na Laudato TV-u emitirat će se prilog o Zakladi Rhema u kojem sudjeluju ravnateljica Zaklade gđa. Mirjana Topčić i Matija Ricov, nacionalni koordinator za mlade Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom.

Tijekom emisije bit će prikazan i kratki film o Zakladi Rhema u kojem razne udruge afirmativno govore o podršci koju im pruža Zaklada.

Ovom emisijom Zaklada Rhema želi uputiti poziv kršćanskim poduzetnicima da se pridruže njezinom projektu duhovne obnove naše domovine.

Zaklada Rhema je osnovana s tim ciljem, da putem svog godišnjeg natječaja temeljem kojeg podupire evangelizacijske projekte udruga i zajednica, doprinese duhovnoj obnovi Hrvatske.

„Kada bi se više poduzetnika pridružilo Zakladi Rhema u njezinom projektu duhovne obnove Hrvatske, više bismo toga mogli ostvariti, a vjerujemo da nam je svima to zajednički cilj“, poručili su iz Zaklade.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh