Evangelizacijski susreti

U ORGANIZACIJI KRISTOFORA

FOTO Sinoć je održan MES u Splitu. Pogledajte kako nam je bilo!

FOTO Sinoć je održan MES u Splitu, pogledajte kako nam je bilo!

Foto: G.J.

 

Jučer se je u splitskom hotelu Pax održao molitveno-evangelizacijski susret Kristofora.

Susret je započeo slavljenjem koje su predvodile Amorose, a nakon njih predavanje je održao Josip Lončar koji je objasnio zašto nam se, unatoč silnim molitvama i htijenju, ne mijenjaju određene životne situacije.

„Ako te molitva ne mijenja, promijeni molitvu!“ – rekao je i dodao: „Mi mislimo da je problem u Bogu, da njega trebamo ‘nagovoriti’“. No problem je u nama. U nastavku predavanja govorio je i o važnosti potpunog predanja Bogu, predanja životnih situacija, potreba koje su nam važne, a da bismo to postigli potrebno je u molitvi doći mu blizu, iskusiti njegovu prisutnost, ljubav i dobrotu – kako bismo to mogli iskreno i u slobodi učiniti.

Slaveći Gospodina, slušajući i učeći o njemu te moleći zajedno, i ovoga smo puta primili mnoge milosti koje će nam, vjerujemo, pomoći da rastemo u ljubavi prema Bogu i bližnjima.

Više o Kristoforima možete pronaći na službenoj stranici, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh