Roditelji i djeca

DO SAD IH JE NAPISAO 600

FOTO Ovaj otac svaki dan piše poruke ohrabrenja kćeri Tu sam za tebe, pokazao je otac svojoj kćeri ovim inspirativnim i motivacijskim porukama koje joj svaki dan ostavlja na kutiji za užinu

Foto: Instagram chrisyandle

 

Postoji nešto predivno i jedinstveno u odnosu oca i kćeri. Odrastajući, djevojčice često osjećaju ne samo da je njihov tata najbolji na svijetu, već i da će on biti stup kada postane teško. A jedan tata, Chris Yandle, pokazao se upravo takvim kćeri Addison.

U intervjuu za Today, Yandle je objasnio novinaru Craigu Melvinu kako je koristivši impresivne tatine vještine dao kćeri do znanja da je uz nju – svaki dan.

Yandle iz New Orleansa priznao je kako je osjećao da svojoj, tada devetogodišnjoj kćerkici, nije bio onakav tata kakav je želio biti. Prolazio je mučno razdoblje zbog gubitka posla, ali srećom svoju je energiju uspio usmjerio na obitelj, prenosi Aleteia.

On i njegova supruga Ashley primijetili su, zbog vlastitih iskustava u mladosti, da njihova kći pokazuje znakove maltretiranja. Kako bi joj dao do znanja da je uz nju, odlučio je napisati malu inspirativnu poruku i staviti je u njezinu torbu za ručak. To je ubrzo postalo svakodnevna navika i broj poruka sada broji preko 600.

Poruke nisu bile samo poticaj kćeri, već i motivacija da da najbolje od sebe.

Addison je danas učenica 7. razreda, a otac i dalje piše poruke. 2018. godine izdao je knjigu s porukama svojoj djevojčici, Lucky Enough, kako bi pomogao i inspirirao druge roditelje i djecu.

Ivana Adamić, Book.hr

U biblioteci Figulus izašla je nova knjiga „Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri“, autora Alana Migliorata. Autor, otac triju djevojčica, u knjizi piše o iskustvima koja je stekao odgajajući ih, svojim uspjesima i promašajima, opisujući proces prelaska iz „mislim da sam pravi muškarac“ u „postajem pravi muškarac“. Uz to, donosi 11 važnih savjeta očevima i stavlja pred njih izazove…

Preporučamo knjigu. Kupiti ju možete ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh