Aktualnosti

11. i 12. 1. 2020.

EHO KONFERENCIJA 2020. – „ABBA, OČE!” On obnavlja srca slomljena i bori se za nas!

Foto: Eho projekt

 

Mladi iz Doma molitve Zagreb pozivaju sve zainteresirane da se prijave na Eho konferenciju! Evo što kažu:

Nakon šest vrlo uspješnih konferencija, stiže nam i sedma!
Konferencija će se održati 11. i 12. 1. 2020. u Kongresnom centru Forum u Green Goldu u Zagrebu.

Želimo upoznati Oca, vidjeti kakav On zaista jest

Ove godine tema je „Abba, Oče!“ Djeca se Božja zovemo i JESMO. Jesmo li toga svjesni? Što to uopće znači? Želimo upoznati Oca, vidjeti kakav On zaista jest. Isus je rekao: „A ovo je život vječni: da upoznaju tebe, jedinoga istinskog Boga.“

U ovom vremenu imamo svojevrsnu krizu očinstva u društvu… Važno je upoznati tu ljubav koju nebeski Otac ima za nas

Isus je govorio i činio sve što mu je Otac rekao. Svoj identitet ljubljenog Sina dobio je od Oca nakon krštenja na Jordanu.

U ovom vremenu imamo svojevrsnu krizu očinstva u društvu, pa vjerujemo da je važno govoriti o toj temi. Važno je upoznati tu ljubav koju nebeski Otac ima za nas.

Koliko nas ljubi Otac nebeski? Dao je svoga jedinoga Sina za naše spasenje, obećao je da nas nikad neće zaboraviti. Čak i ako nas otac i majka zaborave, čeka nas dok se ne vratimo u njegov Očinski zagrljaj.

On obnavlja srca slomljena i bori se za nas u našim nevoljama, raduje se nad nama i izlijeva svoju ljubav na nas. Bog je naš Otac koji čezne za nama i koji nam želi pokazati svoju ljubav i otkriti se kakav jest.

„Zato prigibam koljena pred Ocem, od koga ime svakom očinstvu na nebu i na zemlji“ (Ef 3,14–15).

Program

Konferencija traje 2 dana (subota i nedjelja), a sastoji se od niza predavanja i slavljenja. U sklopu samog događaja imat ćemo i zajedničko klanjanje pred Presvetim i Svetu Misu u župi Svete Obitelji.

Govornici na konferenciji bit će Marko Matijašević (teolog, predsjednik udruge Eho i voditelj Doma molitve Zagreb), Matija Ricov (voditelj zajednice Nanovo rođeni i koordinator za mlade u KKODS), fra Stjepan Brčina (mag. klerika i sjemeništaraca, prov. povjerenik za promociju zvanja; voditelj Duhovno-duhovitih večeri), vlč. Petar Mlakar (duhovnik u Međubiskupijskom sjemeništu) i drugi vrlo zanimljivi gosti.

Slavljenje će ponovno voditi Dom molitve Slavonski Brod, Amorose i slavljenički tim Nanovo rođenih.

Detaljan raspored programa donosimo uskoro.

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac na: https://ehoprojekt.com/eho-konferencija-2020/ ili direktno kupiti ulaznicu na: https://www.entrio.hr/event/eho-konferencija-2020-7128

Ulaznice možete kupiti i u Domu molitve Zagreb (Gundulićeva 12) u navedenim terminima:

27. prosinca od 15 do 18 sati; 28. prosinca od 14 do 18 sati; 2. siječnja od 15 do 18 sati; 3. siječnja od 16 do 19 sati; 4. siječnja od 10 do 13 sati; 7. siječnja do 10. 1. u radnom vremenu Doma molitve

Za djecu do 12 godina ulaz je BESPLATAN.
Cijena ulaznice je 100 kn. Nakon 31. 12. cijena će biti 120 kn, a na samom ulazu na konferenciju 150.

Požurite, broj mjesta je ograničen! 🙂
Ove godine nema dobnog ograničenja – svi su pozvani! 🙂

Vidimo se!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh