Najave

VIŠE U DUBINU

Duša ti je žedna Boga? Prijavi se na novogodišnje duhovne vježbe u šutnji Prijaviti se mogu mladi od 18 do 35 godina raspoloživi pripremati se za program kroz predvježbe u studenom

Foto: SKAC

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Foto: SKAC

Otvorene su prijave za novogodišnje duhovne vježbe u šutnji „Više u dubinu“ koje organizira SKAC iDom (Ignacijevske duhovne obnove za mlade). Vježbe će se održati od 30. prosinca do 7. siječnja u Hrvatskom Leskovcu.

Je li vam duša žedna Boga? I imate li želju i vrijeme za odnos s Njime? U osam dana očekuje vas redoviti dnevni ritam, samo u tišini, s prilikom za intenzivnu osobnu molitvu i produbljivanje molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem.

Prijaviti se mogu mladi od 18 do 35 godina, raspoloživi pripremati se za program kroz predvježbe u studenom. Duhovne vježbe u šutnji su za one osobe koje imaju želju urediti svoj život po Božjem, koje čeznu za onim „više” u svom životu i od svog života, za živim odnosnom s Bogom u svemu.

Opće informacije o programu dostupne su u obrascu za prijavu. Uvjeti za prijavu na vježbe je psihološka stabilnost. Cijena je 220 € za radnu mladež, a 180 € za studente.

Prijave se primaju putem POVEZNICE koja je aktivna do popunjenja mjesta. Za dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na: [email protected].

Više informacija o iDom programima pronađite ovdje.

Foto: SKAC

Foto: SKAC

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh