Aktualnosti

HVALA BOGU I HVALA DONATORIMA!

DONACIJE SUDIONIKA MOLITVENOG DANA Pogledajte koliko ste dječjih života spasili „Jedan obrok iznosi samo 11 centi, a za jedno dijete je dovoljno samo 22 € da mu osiguramo školski obrok za cijelu godinu. Neka vam svima Bog uzvrati stostruko! 😇", navode

Foto: Screenshot, marysmeals.org/hr

Foto: Screenshot, marysmeals.org/hr

U subotu je u organizaciji naše Biblioteke Figulus održan prvi Molitveni dan. Volonteri Marijinih obroka, koji su ondje također imali svoj štand, ukazivali na to koliko je važno pomoći ovoj djeci – jer im o tome ovise životi. Zahvaljujući velikodušnim podupirateljima i poticajnim riječima Josipa Lončara, taj dan je sakupljen iznos koji će osigurati godišnje obroke za 326 djece!

U konačnici će brojka biti veća s obzirom da će biti i online uplata.

„Od 💙 zahvaljujemo svima na svakoj donaciji, koja je od životne važnosti za gladnu djecu. Jedan obrok iznosi samo 11 centi, a za jedno dijete je dovoljno samo 22 € da mu osiguramo školski obrok za cijelu godinu. Neka vam svima Bog uzvrati stostruko! 😇”, navode iz Marijinih obroka putem društvenih mreža.

Sa samo 22 eura možete jednom djetetu priskrbiti hranu za cijelu školsku godinu. Donirati možete ovdje.

Za Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh