Aktualnosti

DODJELA STIPENDIJA UČENICIMA I STUDENTIMA U tijeku je natječaj Zaklade sveti Dominik Savio Podijelite ovu vijest kako bi došla do onih kojima je potrebna ova stipendija!

Sveti Dominik Savio – zaštitnik mladih, nepravedno optuženih…

Foto: Shutterstock

 

Zaklada sveti Dominik Savio provodi drugi natječaj za dodjelu stipendija učenicima starijim od 15 godina te redovitim studentima u školskoj, odnosno, akademskoj godini 2019/2020.

Natječaj je otvoren do 14. listopada

Prednost pri dodjeli stipendije imaju srednjoškolci, redoviti studenti koji su u obiteljima s teškim socijalnim prilikama, obiteljima s troje ili više djece, djeca samohranih roditelja, djeca bez roditelja, djeca i studenti nezaposlenih roditelja, mladi koji nastavljaju školovanje, a napuštaju Caritasov dom ili druge udomiteljske domove i obitelji.

Natječaj je otvoren od 30. rujna do 14. listopada te će se razmotriti sve prijave zaprimljene do tog datuma. Uz prijavu potrebno je poslati svu dokumentaciju objavljenu na mrežnoj stranici Zaklade.

Zaklada sveti Dominik Savio pomaže stipendijama srednjoškolcima te redovitim studentima koji su u obiteljima s teškim socijalnim prilikama, obiteljima s troje ili više djece, djeci samohranih roditelja, djeci i studentima nezaposlenih roditelja, mladima koji nastavljaju školovanje, a napuštaju Caritasov dom ili druge udomiteljske domove i obitelji.

Informacije o Zakladi možete pronaći OVDJE.

 

Predstavljamo vam Zakladu sveti Dominik Savio, koja pomaže djeci bez roditelja, obitelji s više djece, studentima slabijeg imovinskog stanja

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh