Aktualnosti

DOBRO JUTRO, DJEVOJKE: Pozovi i svoje prijateljice jer Božja Riječ uvijek učini ono za što je poslana: spašava, izgrađuje, iscjeljuje… Predstavljamo vam grupu kršćanskih žena koje zajedno, svakog dana proučavaju Riječ. One vjeruju da je Božja Riječ snažna, učinkovita i bitna u svakodnevici. Upravo zbog toga žele imati nove Božje učenike – žene koje stavljaju Božju Riječ u akciju u svojim životima!

DOBRO JUTRO, DJEVOJKE: Pozovi i svoje prijateljice jer Božja Riječ uvijek učini ono za što je poslana: spašava, izgrađuje, iscjeljuje…

Foto: Shutterstock

 

Dobro jutro, djevojke grupa je kršćanskih žena koje žele zajedno čitati i proučavati Božju Riječ. Postoji kako bi ohrabrila, inspirirala i opremila žene diljem svijeta da čitaju Riječ. Čitamo Bibliju od korica do korica, jedno poglavlje na dan, od ponedjeljka do petka.

Božja Riječ je snažna, učinkovita i bitna u svakodnevici. Upravo zbog toga želimo imati nove članice koje stavljaju Božju Riječ u akciju u svojim životima

Grupa Dobro jutro, djevojke:

inspirira žene da učine Božju Riječ prioritetom u njihovoj svakodnevici

ohrabruje ih u njihovu svakodnevnom hodu s Bogom

opremljuje ih da rastu u svojoj vjeri, kako bi učinkovito mogle dodirnuti ljude s kojima su u doticaju i kako bi im mogle pričati o Kristu.

Vjerujemo da je Božja Riječ snažna, učinkovita i bitna u svakodnevici. Upravo zbog toga želimo imati nove Božje učenike – žene koje stavljaju Božju Riječ u akciju u svojim životima!

Novo proučavanje kreće 9. rujna 2019. Prijavi se na www.dobrojutrodjevojke.com ili e-mailom na [email protected]

Članice grupe Dobro jutro, djevojke koriste tehnologiju (E-mail, Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp, ili SMS poruke) i daju si podršku u proučavanju Riječi te potiču na odgovornost u tome.

Svakog jutra na stranici na Facebooku objavljujemo dnevni stih i ulomak za čitanje tog dana, te u privatnim grupama naše voditeljice ohrabruju sestre da čitaju dnevni odlomak i razmišljaju o onom što su čitale.

Svi su materijali besplatni i dostupni na našoj web-stranici, što uključuje i e-knjige i priručnike za sva naša prijašnja proučavanja.

Novo proučavanje kreće 9. rujna 2019. (1 Korinćanima).

Pozovite sve žene koje žele s nama čitati Božju Riječ da se uključe u privatnu grupu.

Za više informacija posjetite našu web-stranicu www.dobrojutrodjevojke.com ili pošaljite poruku na [email protected]

 

DJD tim

DOBRO JUTRO, DJEVOJKE: Pozovi i svoje prijateljice jer Božja Riječ uvijek učini ono za što je poslana: spašava, izgrađuje, iscjeljuje…

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh