Svjedočanstva

TIJEKOM PAPINA POSJETA PHILADELPHIJI

Djevojčica čudesno ozdravila od tumora nakon susreta s Papom Kad su roditelji djevojčice kojoj je dijagnosticiran tumor u moždanom deblu čuli da papa Franjo dolazi u Philadelphiju odlučili su odvesti svoju djevojčicu na doček. Nisu bili sigurni je li dobro voditi bolesno dijete u tu gužvu pa su potražili savjet liječnika koji im je rekao da nemaju što izgubiti…

Djevojčica čudesno ozdravila od tumora nakon susreta s Papom

Papa Franjo je prije tri godine, tijekom svog posjeta Philadelphiji, poljubio Giannu Masciantonio, jednogodišnju djevojčicu koja je umirala od raka.

Gianna danas ima tri godine, a njezin je tumor čudesno nestao!

Zdravstveno stanje joj se poboljšalo upravo nakon susreta s papom Franjom, ali to nije bilo prvo čudo u njezinom životu, čudo je da se uopće rodila živa. Naime, Gianna je djelovala kao zdravo novorođenče, ali nakon mjesec dana ispostavilo se da ima ogroman tumor u moždanom deblu, u srednjem dijelu mozga. Liječnici su rekli da se tumor ne može operirati i da je čudo što je uopće preživjela trudnoću. Gianni su davali nekoliko tjedana života.

No roditelji malene djevojčice, Kristen i Joey Masciantonio, nisu bili spremni samo tako odustati.  Počeli su zvati najbolje bolnice, a istovremeno su tražili utjehu u vjeri i molitvi. Kad su čuli da papa Franjo dolazi u Philadelphiju odlučili su odvesti svoju djevojčicu na doček. Nisu bili sigurni je li dobro voditi bolesno dijete u tu gužvu pa su potražili savjet liječnika koji im je rekao da nemaju što izgubiti.

Susret s Papom

Kad su se nekako uspjeli probiti kroz gužvu, Joey je podigao Giannu, a Kristen je izvadila papirić na koji je napisala Papi da moli za Giannu. Papamobil se odjednom zaustavio, a papa Franjo je pogledao Gianninog oca ravno u oči. Nakon toga je poljubio djevojčicu u tjeme, a ta je fotografija obišla svijet.

Dva mjeseca nakon Papinog poljupca, Giannini nalazi bili su zapanjujući! Tumor je gotovo u potpunosti nestao.

Iako čvrsto vjeruju u čuda i snagu molitve, bračni par Masciantonio ne misli da je papa Franjo izliječio Giannin tumor. Oni vjeruju da je papa Franjo ‘posvećeni glasnik’.

„Giannin život je čudo. Poljubac pape Franje bio je Božji način da nam pokaže da je s nama na ovom našem putovanju i da čuje naše molitve“, rekla je Kristen.

Gianna je prošla niz operacija i kemoterapija, a jučer se vratila u bolnicu u Philadelphiji – ovaj put ne kao pacijent. Naime, njezina je obitelj bolnici, u znak zahvalnosti, donirala 50 tisuća dolara koju je prikupila fondacija „For the Love of Grace“, koju su Giannini roditelji osnovali za pomoć djeci oboljeloj od rijetkih bolesti.

Izvor: Aleteia

Foto: Twitter

Vedrana Prka; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh