Duhovnost

OD 27. 4. DO 5. 5.

DEVETNICA SVETOM DOMINIKU SAVIU Utječemo se zaštitniku djece, mladih, trudnica… Zaklada sveti Dominik Savio poziva na zajedničku pripremu za proslavu blagdana sv. Dominika Savia, 6. svibnja, molitvom devetnice

Foto: Shuttestock

 

Blagdanom svetog Dominika Savia, koji Crkva slavi 6. svibnja, Zaklada koja nosi ime ovog malog sveca velikog duha, proslavit će drugi rođendan svoga djelovanja.

Cilj Zaklade sveti Dominik Savio je pomaganje djeci i mladima slabih materijalnih mogućnosti u školovanju, i to ne samo jednu godinu već do kraja školovanja, te promicanje vrijednosti svetog Dominika.

Sveti Dominik Savio je bio iznimno blizak mladima. Stoga ga častimo posebice kao zaštitnika djece, ministranata, prvopričesnika, mladih, dječjih zborova te trudnica.

Priključi se!

Ovom prilikom, djelatnici Zaklade pozivaju sve mlade, obitelji, trudnice, sve majke koje žele imati djecu, a još ne mogu, sve ovogodišnje prvopričesnike, krizmanike da im se priključe u pripremi za ovu svetkovinu, molitvom devetnice svetom Dominiku Saviu koja započinje danas, u ponedjeljak 27.travnja.

Uključene su i sve majke koje željno iščekuju svoju dječicu kao i sve one majke koje žele, a ne mogu imati djecu. Njih sveti Dominik Savio posebno zagovara

U ovu devetnicu uključeni su stipendisti Zaklade, sva djeca i mladi, ovogodišnji prvopričesnici, koje sveti Dominik Savio štiti. Uključene su i sve majke koje željno iščekuju svoju dječicu kao i sve one majke koje žele, a ne mogu imati djecu. Njih sveti Dominik Savio posebno zagovara. Ova je devetnica posebno posvećena i školarcima, na osobit način ovogodišnjim maturantima.

Uz devetnicu molimo i litanije svetom Dominiku Saviu te kratku krunicu.

Molitve devetnice možete preuzeti na stranicama Zaklade: https://www.zakladasvdsavio.com/naslovna

Relikvijar svetog Dominika Savia

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh