Duhovnost

ČUTI BOGA U SNOVIMA Jeste li znali da snovi DOSLOVNO mogu postati stvarnost?! Kako postajemo Božji sustvaratelji, kako prenosimo njegovo nebesko kraljevstvo u naš materijalni svijet na zemlji?! : )

Jeste li znali da snovi DOSLOVNO mogu postati stvarnost?!

Naše gledanje, naš čin promatranja utječe na ishod na isti način kako su to fizičari dokazali u svojim laboratorijima. Mi vidimo Isusa i njegovo kraljevstvo dok spavamo, a samo to gledanje i slušanje mijenja naš stvarni život odražavajući svoju stvarnost na ovoj strani dimenzije

Činiti ono što Isus čini!

Znamo da je Isus činio samo ono što je vidio da njegov otac čini u duhovnom svijetu i da je govorio samo ono što je čuo da njegov otac govori o tom nadnaravnom svijetu (usp. Iv 5, 19; 8, 38). Stoga i mi činimo isto to. Imamo uvid u duhovni svijet u svojim snovima i viđenjima te oponašamo ono što smo ondje vidjeli. Možemo i trebamo to činiti. To je veoma važno.


Prema kvantnoj fizici međutim, događa se i mnogo više od onoga što mi mislimo. Dakle i prije nego što imitiramo i oponašamo Isusa i živimo ono što vidimo u snovima, i prije nego što krenemo njegovim putem, naš sam čin promatranja već je odigrao ulogu u stvaranju našeg svijeta koji smo vidjeli u njegovu. Gledajući i prihvaćajući značenje naših noćnih vizija, mi posredujemo u prenošenju njihove poruke u stvarni svijet.

Želimo promijeniti ono što promatramo u snovima tako da to ne bude samo nadnaravna stvarnost, nego ujedno i vidljiva stvarnost u prirodnom svijetu. Želimo utjecati na duhovni svijet i njegove istine tako da se one očituju također i u materijalnom svijetu.

Viđenje je most kojim možemo spojiti kraljevstvo nebesko s duhovne strane mosta s materijalnom stranom. Naše gledanje, naš čin promatranja utječe na ishod na isti način kako su to fizičari dokazali u svojim laboratorijima. Mi vidimo Isusa i njegovo kraljevstvo dok spavamo, a samo to gledanje i slušanje mijenja naš stvarni život odražavajući svoju stvarnost na ovoj strani dimenzije.

U duhovnom svijetu postoje sve mogućnosti, ali Bog želi da ga sustvaramo s njim i donosimo na zemlju ono što postoji na nebu

Phil Mason, duhovni voditelj Plemena Nove Zemlje u Byron Bayu, Australija, razjašnjava duhovnu/kvantnu povezanost u svojem izuzetnom radu Kvantna slava. On tvrdi da je Bog Konačni Promatrač i da je razlog što sve postoji to što on sve promatra. [1] U duhovnom svijetu postoje sve mogućnosti, ali Bog želi da ga sustvaramo s njim i donosimo na zemlju ono što postoji na nebu. On je već to učinio mogućim i odobrio; mi samo moramo potvrditi njegov potpis.

Najbolji način da to činimo jest promatranje neba i gledanje onoga što on čini. Mi odmjeravamo ono što se događa u nebu i uspoređujemo sa stvarima na zemlji te uviđamo da se to ne poklapa. U duhovnom svijetu vidimo što nam je Bog odredio i potom se slažemo s onime što vidimo. Potvrđujemo sve Božje namjere i taj čin vizualne potvrde postaje most po kojem obećanja neba mogu prijeći prijeko. Nebo se spušta na zemlju po nama, posebno po našem činu gledanja – po našem promatranju, po našim snovima, po našim noćnim viđenjima.

Nebeski resursi ostaju u duhovnom stanju mogućnosti sve dok ih netko sa zemlje ne promotri!!!

Nebeski resursi ostaju u duhovnom stanju mogućnosti sve dok ih netko sa zemlje ne promotri. Po tom promatranju taj potencijalni blagoslov može se materijalizirati u našem naravnom svijetu. Po našim snovima možemo dobiti uvid u duhovnu stvarnost koja još uvijek nije materijalizirana u fizičkoj dimenziji, a promatranjem ta nadnaravna mogućnost postaje stvarna u našem svijetu ovdje i sada.

Isus je vođa čiji primjer nasljedujemo, a on je bio promatrač (usp. Iv 5, 19 – 20). On je gledao (usp. Iv 8, 38). On je slušao Duha (usp. Iv 5, 30). To moramo i mi činiti, razumjeli mi posve posljedice naše poslušnosti ili ne razumjeli. Primjenom biblijskog umijeća tumačenja snova te gledanjem i slušanjem duhovnog svijeta postajemo Božji sustvaratelji, prenoseći njegovo nebesko kraljevstvo u naš materijalni svijet na zemlji. (…)

Iz knjige Kako čuti Boga u snovima – kako razumjeti jezik kojim nam Bog govori noću autorâ dr. Marka Virklera i dr. Charity Virkler Kayembe

[POZIVAMO] Mali tečaj kršćanskog tumačenja snova u Zagrebu (27. i 28. studenog) i Puli (29. i 30. studenog)!

Voditelji tečaja autori su knjige „Kako čuti Boga u snovima”.
Tečaj organizira Ustanova Kristofori.

Priredila Martina Vidaković; Book.hr

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh