Foto i video

POZNATI KARDIOLOG

ČUDESNA PRIČA Liječnik se pomolio nad preminulim pacijentom koji je potom oživio! Medicinsko osoblje već je počelo pripremati preminulog pacijenta za mrtvačnicu. Prošlo je sat vremena od kada je Jeffovo srce prestalo kucati, kada se je dogodilo nešto čudesno…

Foto: Shutterstock


 

Jedan od najpoznatijih kardiologa

Jedan od najpoznatijih kardiologa na svijetu, dr. Chauncey Crandall, doživio je čudesno iskustvo. Nije bio veliki vjernik. Nije vjerovao, iako je mislio da vjeruje. Danas ovaj liječnik moli za dušu svakog svog pacijenta te, kad god ima priliku, naviješta istinu o živom Bogu – Isusu. Istinu koja kaže da Isus i danas ozdravlja, da diže iz mrtvih, čini čudesa snagom molitve i naše vjere!

Naime, jednog je dana Jeff Markin iz Južne Floride krenuo na posao, no nije se osjećao dobro. Nazvao je šefa, koji  mu je savjetovao da ode na hitnu. U trenutku kada je Jeff stigao na hitni prijem, srušio se na pod. Imao je srčani udar. Na odjelu je taj dan radio dr. Chauncey Crandell, kardiolog. Oživljavao je Jeffa čak 40 minuta i nakon svih pokušaja, proglasio ga je mrtvim i izašao iz prostorije.

Stavio sam ruke na njegove grudi i molio za spas njegove duše

Medicinsko osoblje već je počelo pripremati preminulog pacijenta za mrtvačnicu. Prošlo je sat vremena od kada je Jeffovo srce prestalo kucati, kada se je dogodilo nešto čudesno.

Naime, dr. Chauncey spremao se je krenuti kući kada je čuo glas koji mu je jasno rekao: „Okreni se i pomoli se za tog čovjeka.“ Prvi je glas ignorirao jer nije znao zašto bi se molio za čovjeka koji je umro. Tada mu je glas ponovno rekao: „Vrati se i pomoli se za tog čovjeka.“

„Nakon drugog poticaja da se vratim i molim za njega, okrenuo sam se i krenuo u dvoranu u kojoj smo ga oživljavali“ – ispričao je kardiolog.

Sestra koja ga je pripremala za mrtvačnicu iznenađeno me gledala i pitala: „Zašto promatrate mrtvog čovjeka?“ Ja sam tada stavio ruke na njegove grudi i molio za spas njegove duše. Tada je u sobu ušao drugi liječnik, a dr. Crandall ga je zamolio da mu doda elektrošok kako bi ga pokušao oživjeti. Liječnik je to odbio, pokušavajući mu objasniti da je on mrtav više od sat vremena te da je to ludost. No, dr. Crandall nije ga poslušao, uzeo je elektrošok i čim ga je prislonio na Jeffovo tijelo srce je počelo kucati.

Danas je potpuno zdrav čovjek

Iako su mnogi bili zabrinuti da bi Jeff mogao imati velika oštećenja mozga i srca jer je toliko dugo bio mrtav, on je danas potpuno zdrav čovjek, zahvalan liječniku koji ga je molitvom vratio iz mrtvih.

Taj je događaj naveo dr. Crandalla da moli za svakog pacijenta, te da svoje pacijente potiče na živu vjeru koja liječi. Taj je događaj promijenio njegov život, život preminulog Jeffa, ali i osoblja bolnice koji danas također s radošću prepričavaju ovaj događaj, u nadom da će ljudi diljem svijeta prepoznati istinsku važnost molitve i vjere u Boga koji i danas diže iz mrtvih.

„Zaista, zaista kažem vam, tko vjeruje u mene, i on će činiti djela koja ja činim. Činit će i veća od ovih jer ja idem k Ocu. I što god zamolite u moje ime, učiniti ću, da se proslavi Otac u Sinu. Ma što me zamolili u moje ime, ja ću to učiniti.” (Iv 14,12).

Izvor: dnevno.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh