Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO S MES-A

Čudesan doživljaj s MES-a: U trenutku ozdravljenja jedne osobe doživjela sam zasljepljujuću svjetlost Stiglo nam je svjedočanstvo o dokazu Božje veličine s MES-a u travnju. Dvije osobe su - u trenutku ozdravljenja treće osobe - vidjele istu svjetlost koja ga je čudesno ozdravila. U nastavku prenosimo doživljaj sudionice susreta.

Foto: Unsplash

Josip Lončar je pričao o dokazima i jamstvu da Bog ozdravlja one koji su bolesni. Dok sam ga u tom trenutku slušala kako govori o tome, Bog je upravo preko njega ozdravio osobu koja sjedi na desnoj strani tribina.

Govorio je kako osoba ima velikih problema s debelim crijevom te da ima izrasline koje bi trebala operirati. Osoba je muškarac i tu je prvi put. Molitelj je rekao kako ju je Bog večeras ozdravio.

U trenutku ozdravljenja vidjela sam veliku svjetlost kako prolazi pored mene, oči su mi se zamaglile…

Ne znam koja je to osoba, ali sam bila na tribini s desne strane. U trenutku ozdravljenja vidjela sam veliku svjetlost kako prolazi pored mene, oči su mi se zamaglile… Svjetlost je išla iz pogleda molitelja prema njemu, prema osobi koju je Bog ozdravio.

Svjetlost je prošla pored mene, s moje desne strane. Iako ne poznajem tu osobu, svjedočim njegovom ozdravljenju. Vidjela sam svjetlost koja ga ozdravljuje. Svjedok sam da ga je Bog uistinu dodirnuo i ozdravio. Za vrijeme pauze sam to iskustvo prepričala osobi koja je sjedila pored mene i ona mi je također svjedočila kako je vidjela tu istu svjetlost.

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh