Aktualnosti

JEAN-LUC MOENS

CHARIS POZIVA Molimo zajedno za okončanje epidemije koronavirusa Ovu smo vijest objavili 11. ožujka ove godine. Aktualna je i sada pa ju ponavljamo. Molimo! 🙏

CHARIS POZIVA Molimo zajedno za okončanje epidemije koronavirusa

Foto: Vatican Media

CHARIS je uputio poziv na molitvu za okončanje epidemije koronavirusa; poznato je da su, zbog ozbiljnosti situacije, u pojedinim zemljama zabranjena vjerska okupljanja i susreti, uključujući i Svete Mise…

Dragi prijatelji Katoličke karizmatske obnove,

Kao što svi znate, trenutno prolazimo kroz krizu bez presedana u našem svijetu, zbog epidemije koronavirusa. Situacija je toliko ozbiljna da u pojedinim zemljama, poput Koreje ili Italije, vjerska okupljanja i susreti, uključujući i Sv. Mise, više nisu dozvoljeni.

Mnogi od vas sigurno već mole i zagovaraju za prestanak epidemije, ali želja nam je proširiti krug molitelja među svim članovima Katoličke karizmatske obnove diljem svijeta. Uključimo se svi zajedno u molitvu i neka se naše molitve vinu u nebo!

Isus je snagom Duha Svetoga izliječio mnoge bolesnike. Predlažemo da se obratimo istom Duhu Svetom, da svi zajedno zagovaramo i molimo za okončanje epidemije, za ozdravljenje bolesnih i spasenje duša onih koji nažalost umiru od nje.

Stoga vam predlažemo da svaki dan molimo Posljednicu Dođi, Duše Presveti do prestanka epidemije, u kojoj Crkva moli za ozdravljenje bolesnih, a nakon čega slijedi molitva tri Zdravomarije.

Molimo s vjerom da Duh Sveti siđe na naš ranjeni svijet i pokaže svoju očinsku nježnost prema svima koji pate. Molimo Mariju da nad svim ljudima raširi svoj majčinski plašt.

Molimo vas da proširite, što je moguće brže, poziv na molitvu i zahvaljujem svima onima koji će nam se pridružiti.

 

U molitvama s vama!

 

Jean-Luc Moens

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh