Duhovnost

BRAT JAKOV OD KRIŽA

Moja ti ljubav neće zatvoriti rane niti rasvijetliti tame. Ali moje ti riječi mogu poslužiti kao štake, dok… Koliki ljudi cijeli život vape za riječima da su vrijedni truda, da su vrijedni ljubavi. To dubine iz njih progovaraju da vape za Ljubavi koju im ovaj svijet ne može dati.

Moja ti ljubav neće zatvoriti rane. Moja ti ljubav neće rasvijetliti tame. Ali moje ti riječi mogu poslužiti kao štake, dok ne naučiš sam hodati, dok ne spoznaš i ne primiš u srce tu istinu da si voljen preko svake mjere, da te Bog neizmjerno ljubi i da je za tebe svijet stvorio.

Nisi ti kriv što nisi primio ljubav kad si ju morao primiti. Nisi ti kriv što si kroz život osjećao da moraš biti savršen da bi te netko volio. Nisi ti kriv što si osjećao da moraš biti glasan da bi se čuo tvoj glas. Nisi ti kriv što tvoj maksimum drugima nije bio dovoljan. Sigurno su i tvoji roditelji davali svoj maksimum, nastojeći te strogošću oblikovati za Boga.

Nisi ti kriv što Boga oblikuješ prema tim krivim slikama koje su ti usađene. Nisi ti kriv što misliš da Božju ljubav moraš zaslužiti. Nisi ti kriv što misliš da nisi vrijedan ljubavi jer nisi savršen. Nisi ti kriv što misliš da si smeće jer nisi savršen.

Nisi ti kriv, ali te molim, povjeruj glasu Istine koji ti ne prestaje govoriti da si voljen, da si željen, da ne možeš ništa učiniti da bi te volio manje. Božja ljubav prema tebi je apsolutna i vječna.

Poslušaj ove riječi, nek ti uđu u srce i znaj. Čuj riječi koje ti govore da si uvijek bio i uvijek ćeš biti voljen i prihvaćen. Ne zbog svojih čina, već zbog onoga što jesi.

sus ti govori: Imam poseban dar za sve koji vjeruju u mene…

Isus ti govori: Imam poseban dar za sve koji vjeruju u mene… 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh