Svjedočanstva

IZ OVE SE KOŽE MOŽE

Bog me ljubi i spašava, On želi moje ozdravljenje Osjetiti njegovu tješiteljsku, ljubeću pratnju jedan je od najljepših osjećaja koje sam ikada doživio

Unsplash

Foto: Ian Stauffer, Unsplash

(…)

Bog je za mene postao kavalir koji uljudno hoda pokraj mene.

(…)

Njegova prisutnost je za mene postala tiha sigurnost. Osjetiti njegovu tješiteljsku, ljubeću pratnju jedan je od najljepših osjećaja koje sam ikada doživio. Zamislio sam da sam sâm u svemiru i da smo Bog i ja sami.

Bog želi moje ozdravljenje

I On mi govori da me ljubi, da me spašava, da želi moje ozdravljenje i oporavak.
Moje tjelesno iscjeljenje mi više nije bilo u prvom planu.

Razmišljao sam: „Ako zadržim ovaj stav, bit će mi moguće živjeti dalje, čak i ako ne ozdravim“. Osjećao sam da me Bog potpuno ljubi i prihvaća takva kakav jesam, posve neovisno o tome što sam bolestan.

„A ako me On prihvaća – zašto ja ne bih prihvaćao sama sebe?“

„A ako me On prihvaća – zašto ja ne bih prihvaćao sama sebe?“ Konačno sam naučio prihvatiti samoga sebe i čvrsto sam vjerovao da me u budućnosti čekaju dobre stvari.

Iz knjige „Iz ove se kože može“ autorâ Alexandera Eggera. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Za Book.hr priredila I. A.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh