Duhovnost

ISUS GOVORI FAUSTINI I TEBI

Bog govori duši koja teži za savršenošću „Uzdam se u tebe, Isuse, jer ti si stalan. Moja ćud je promjenjiva, ali ti si uvijek onaj Isti, pun milosrđa.“

Foto: Pixabay

„Gospodine, razlog mojoj tuzi je to što usprkos svojim iskrenim odlukama stalno iznova padam, i to uvijek u iste pogreške. Ujutro čvrsto odlučim, a uvečer vidim kako sam se udaljila od tih odluka.“ (Dn 1488)

Razmatranje

„Vidiš, dijete moje, što jesi sama po sebi, a razlog tvojih padova jest to što previše računaš na sebe, a premalo se oslanjaš na mene. Ali, neka te to ne žalosti previše jer imaš posla s Bogom milosrđa, kojega tvoja bijeda ne može iscrpiti, s obzirom da nisam ograničio broj koliko puta treba oprostiti.“ (Dn 1488).

Molitva

„Uzdam se u tebe, Isuse, jer ti si stalan. Moja ćud je promjenjiva, ali ti si uvijek onaj Isti, pun milosrđa.“ (Dn 1489)
Isuse, smiluj se nama i cijelome svijetu.

Iz knjige „Isus govori Faustini i tebi. 365 razmatranja“ autorice Susan Tassone. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje. Kupiti ju možete ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh