Čitamo knjigu

SARAH YOUNG

Autorica poznatog bestselera: Knjiga ‘U Tvojoj prisutnosti’ povezala je ljude iz svih društvenih slojeva na jedinstven način „Smatram nevjerojatnim privilegijem, i od Boga danom odgovornošću, moliti se za svoje čitatelje“, rekla je Sarah

Foto: SeaReds, Pixabay.com

Foto: SeaReds, Pixabay.com

Knjiga „U Tvojoj prisutnosti” autorice Sarah Young prodana je u više od 45 milijuna primjeraka. Samim time jedna je od najuspješnijih ovakvih knjiga.

Izvorno objavljena u listopadu 2004., ova 365-dnevna pobožnost učinila je prepoznatljivom daljnja djela ove autorice: knjige za djecu, dnevnike, biblijske knjige priča…

Povezani ljudi iz raznih društvenih slojeva

»Knjiga „U Tvojoj prisutnosti” povezala je ljude iz svih društvenih slojeva na jedinstven način«, rekao je Michael Aulisio, potpredsjednik i izdavač marke „Jesus Calling” u izdavačkoj kući Thomas Nelson. »Nemoguće je ‘izmjeriti’ nadahnuće, vjeru i nadu koje je knjiga „U Tvojoj prisutnosti” potaknula u čitateljima, u onima koji se žele još više posvetiti Bogu.«

Privilegij je moliti za čitatelje

Sarah Young svjedoči kako je pisanje i objavljivanje ove knjige bilo dugo putovanje ispunjeno molitvom.

„Od njezina objavljivanja svakodnevno molim za ljude koji čitaju moje knjige. Smatram nevjerojatnim privilegijem, i od Boga danom odgovornošću, moliti se za svoje čitatelje”, rekla je jednom prilikom Sarah Young.

Verziju knjige „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” u kojoj se Isus obraća muškoj osobi možete kupiti ovdje.

Verziju knjige „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” u kojoj se Isus obraća ženskoj osobi možete kupiti ovdje.

Knjigu „Biblijske priče za djecu i mlade. Isus ti govori…”, autorice Sarah Young, kao savršen dar, možete nabaviti ovdje. Više o knjizi možete pročitati ovdje.

Za Book.hr priredila I. A.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh