Duhovna glazba

BOG JE DOBAR!

Amorose najavljuju svoj novi album ‘Dobrotom Božjom’ „Jako volimo slaviti uz ovu pjesmu i nadamo se da će ljude podsjetiti na to koliko je Bog dobar’, poručuju iz banda

Foto: Amorose

Foto: Amorose

 

Samo godinu dana nakon izlaska ‘Gdje god zoveš’ Amorose najavljuju svoj novi ‘acoustic’ album.

Dobrota Božja’ – nova pjesma za koju je prijevod napravila Romana Bilaver još prije pet godina za ovaj band, od danas je dostupna na YouTube kanalu Nove Eve. Izvođena na mnogim susretima i slavljenjima, Iva, Martina i Mateja osjetile su potrebu i nadahnuće da snime i studijsku verziju pjesme.

Foto: Amorose

Foto: Amorose

„Uvjerile smo se nebrojeno puta u Njegovu dobrotu i što je On sve učinio za nas. Ove pjesme su ujedno i zahvala za Njegova čudesa i milosrđe kojeg svakoga dana želimo iznova svjedočiti, ne samo u našim životima, već i u bandu koji uz Njega raste iz dana u dan kako bi mogao navjestiti Radosnu vijest gdje god nas On pozove. Jako volimo slaviti uz ovu pjesmu i nadamo se da će ljude podsjetiti na to koliko je Bog dobar”, poručuju iz banda.

Foto: Amorose

Foto: Amorose

 

Audio produkciju ponovno potpisuje Ivan Škunca, dok za spot i video produkciju je zaslužan Josip Ninković. Mogli smo primjetiti kako band sve svoje akustične verzije pjesama snima u Sound Station studiju gdje već sada možemo naslutiti koje pjesme možemo očekivati na albumu.

Autor članka: Filip Panza

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh