Najave

PAZINSKI FRATRI TE POZIVAJU

ADVENTSKE E-DUHOVNE VJEŽBE Pridruži se Božjem narodu koji čezne za Gospodinom! Zajedno s drugima i ti svakodnevno kroz došašće vapi: „Maranatha! – Dođi, Gospodine Isuse!” Kroz dane došašća neka to bude tvoja molitva srca

Foto: eduhovnevjezbe.hr


Braća iz pazinskog Franjevačkog samostana Pohođenja BDM pozivaju sve zainteresirane da se prijave na adventske e-duhovne vježbe, od 29. studenoga do 25. prosinca. Prijaviti se možete do 28. studenog u ponoć.

Ove godine će se kroz ove duhovne vježbe svakodnevno razmatrati prvo misno čitanje. Razmatranja i molitve koje će nas kroz došašće svakodnevno voditi do Božića pripremili su fra Darko, fra Josip i fra Marinko. „Dopustit ćemo prorocima da nas uvedu u molitvu i da probude u nama žeđ za Bogom“, poručili su pazinski fratri u svom pozivu.

„U ovim neizvjesnim i čudnim danima pandemije koronavirusa, kada smo bombardirani negativnim vijestima i brojkama o zaraženima i umrlima, prijeti nam i jedna druga pandemija, a to je pandemija straha i tjeskobe. Bojimo se za sebe i svoje bližnje. Bojimo se za svijet u kojem živimo. Stoga, više nego ikada potrebna nam je radosna vijest. Potreban nam je navještaj da Gospodin nije ostavio čovjeka, nego je on prisutan. Potrebna nam je njegova snažna i životvorna riječ. Zato vas pozivamo da nam se pridružite u ovim adventskim duhovnim vježbama.”

„Kada svoje živote otvorimo Gospodinu i povjerimo mu svoju tjeskobu i svoj strah, tada izabiremo nadu i radost i naši dani odjednom bivaju obasjani Božjim svjetlom. Tako se naš život preobražava. Otkrivamo da nismo ostavljeni. Otkrivamo da netko hodi s nama kroz ove dane neizvjesnosti i da nas ljubi. Otkrivamo da ipak možemo pronaći sigurnost i da u našem srcu može ostati mir.”

Pridruži se Božjem narodu koji čezne za Gospodinom! Zajedno s drugima i ti svakodnevno kroz došašće vapi: „Maranatha! – Dođi, Gospodine Isuse!” Kroz dane došašća neka to bude tvoja molitva srca.

Prijavi se na duhovne vježbe!

U njima možeš sudjelovati na dva načina: preko besplatne mobilne apliakcije, i na način da razmatranja primaš na svoju e-mail adresu. Ako već nisi, aplikaciju preuzmi ovdje za Adroid, a ovdje za iOS te se prijavi ove na vježbe koje ćeš pronaći u rubrici Dostupne vježbe.

Ako u ovim e-duhovnim vježbama želiš sudjelovati putem svoje elektroničke pošte, onda se prijavi preko obrasca koji se nalazi pri dnu ove stranice. Obrati pažnju da cijeli postupak prijave uredno privedeš kraju, poručuju ti fratri.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh