Foto i video

ABRAHAM I SARA

VIDEO Nasmijte se na genijalan skeč Hrvatskog nadzemlja o Abrahamovu pozivu

Nasmijte se na genijalan skeč Hrvatskog nadzemlja o Abrahamovu pozivu

Foto: Screenshot


 

Hrvatsko Nadzemlje projekt je Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije koji su osmislili i pokrenuli sami mladi u ožujku 2010. godine, želeći upotrijebiti sve svoje talente za širenje Radosne vijesti.

Mladi koji djeluju u Hrvatskom Nadzemlju snimili su brojne skečeve kojima su pokušali, na zabavan i humorističan način, posvijestiti izazove i probleme u društvu, i tako nas potaknuti na razmišljanje.

U nastavku vam donosimo skeč, koji govori o Abrahamovu pozivu i savršeno oslikava muško-ženske odnose (iznimke se ne računaju 😊). Pogledajte i nasmijte se!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 128
  •  
  •  
  •  

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh