Najave

PRILIKA ZA SUSRET

TRAŽIŠ SVOJU „BOLJU POLOVICU”? Imaš priliku upoznati njega/nju u svetištu Gospe Lurdske u Prkovcima, dođi na susret Susret će se održati 22. svibnja 2021. u svetištu Gospe Lurdske u Prkovcima (župa Retkovci), a glavna gošća je Tanja Maleš iz Zagreba

TRAŽIŠ SVOJU „BOLJU BOLOVICU”?

Foto: Pixabay

Sve neoženjene i neudane mladiće i djevojke koji žele sklopiti kršćanski brak Zajednica “Prilika za Susret” poziva na susret i upoznavanje u svetište Gospe Lurdske u Prkovcima.
Susret će se održati 22. svibnja 2021. u svetištu Gospe Lurdske u Prkovcima (župa Retkovci), a glavna gošća je Tanja Maleš iz Zagreba – urednica i voditeljica na HKR-u i Laudato TV.
Duhovni voditelj je vlč. Ivan Begović, a glazbu i slavljenje predvodi VIS Familias iz Osijeka.

Susret započinje u 10,00 sati  te završava oko 19,00.

Uz predavanja, svjedočenja i  interaktivne radionice na susretu će biti osigurani hrana i piće. Susret će završiti sa svetom misom i klanjanjem.

Sve obavijesti oko susreta i organizacije se nalaze na Facebook stranici Prilika za Susret. Prijaviti se možete ovdje, ili putem e-maila: prilikazasusret@gmail te telefonski, na brojeve:

Tomislav: 091 510 1208
Ivana: 098 133 1663
Slaven: 091 182 3767

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh