Aktualnosti

5 MINUTA ZA BRAK

22. LISTOPADA 2023. Poslušajte drugo predavanje s MES-a Hvalevrijedna je ovo bitka za obitelj i brak, pogotovo u današnja vremena kada nam se nasilno nameću modernizmi koje se gura pod normalno

Foto: Inside Creative House , Shutterstock

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Foto: Inside Creative House, Shutterstock

Dugogodišnji član Kristofora Danijel Katanović na MES-u koji se održao u nedjelju 22. listopada 2023. godine s nama je podijelio kako je njega i suprugu Ivanu put usmjerio da se, zajedno s Gospodinom, bore za brak i obitelj.

Napomenuo je kako je sestra Lucia dos Santos prije svoje smrti predskazala da će posljednja bitka između Žene i Zmije biti bitka za brak i obitelj.

U pismu upućenom kardinalu Carlu Caffarru između ostalog je napisala: „Posljednja bitka između Gospodina i kraljevstva Sotone bit će za brak i obitelj. Ali, ne bojte se! Tkogod radi na očuvanju svetosti braka i obitelji uvijek će, na sve načine imati protivnika, jer to je odlučno pitanje.“

Hvalevrijedna je ovo bitka za obitelj i brak, pogotovo u današnja vremena kada nam se nasilno nameću modernizmi koje se gura pod normalno. Danijel otkriva i kako su se on i Ivana, zbog problema u kojima su se našli u vlastitom braku, odlučili boriti za njegovo očuvanje.

5 minuta za brak i obitelj

Shvatio je kako se ljutnjom i tjeram inata samo razjedinjujemo od supružnika. Brak i obitelj su nešto najsvetije što nam je Gospodin dao.

U knjizi „5 minuta za brak i obitelj” možete pronaći svakodnevne borbe s kojima se suočavamo ali i rješenja za njih; kratka razmatranja, upute kako se boriti i pobijediti u bitci u kojoj se nalazimo.

Svi čeznemo za savršenim supružnikom, ali koliko nas se trudi moliti Boga da mi budemo nekome drugom savršeni?

Poslušajte detaljnije:

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh