Zanimljivosti

I SAD JE TI NEMOJ POLJUBITI 😅

Žene koje muževi ljube ujutro prije odlaska na posao žive duže! Ono što je istraživanje doktora Szabe pokazalo je i da suprug koji svakodnevno poljubi ženu prije odlaska na posao ima i 20 do 35 posto veća primanja, koristi manje dana bolovanja i obično je na nešto višoj poziciji u kompaniji

Foto: Pixabay


 

Doktor Arthur Szabo, njemački profesor psihologije, dvije godine je prikupljao podatke od liječnika i osiguravajućih kuća kako bi napravio veliko istraživanje o tome kakav utjecaj ima jedan mali poljubac koji suprug uputi ženi prije nego što ode na posao.

Rezultati su bili vrlo jasni, oni koji su to i napravili svaki dan, živjeli su oko pet godina duže, prenosi miss7zdrava portal. I ne samo duže, nego i sretnije.

Ono što je istraživanje doktora Szabe pokazalo je i da suprug koji svakodnevno poljubi ženu prije odlaska na posao ima i 20 do 35 posto veća primanja, koristi manje dana bolovanja i obično je na nešto višoj poziciji u kompaniji.

Zdrav i sretan odnos

Poljubac nije jedina stvar koja čini razliku. Osobe koje su u sretnom i zdravom odnosu s partnerom rado će izmjenjivati nježnosti, no isto tako će imati i pozitivniji pogled na život i poslovne izazove, a tako ih i bolje odraditi. Ako je odnos u kojem se nalazimo narušen ili ste u svađi, raspoloženje tijekom dana bit će lošije i samim time će smanjiti produktivnost na poslu.

>>>O značenju poljupca ili ‘svetoga cjelova’

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh