Aktualnosti

ZAHVALA ZA SVE UČINJENO [POSLUŠAJTE] ‘Radosni darivatelji’ – pjesma nastala povodom 4. obljetnice smrti fra Zvjezdana Linića Pjesma je nastala kao izraz zahvalnosti njegovih najbližih suradnika, za sve ono što je fra Zvjezdan činio dok je bio među nama.

[POSLUŠAJTE] 'Radosni darivatelji' – pjesma nastala povodom 4. obljetnice smrti fra Zvjezdana Linića

Foto: Screenshot

 

Danas je na Laudato televiziji premijerno prikazan spot za novu pjesmu Radosni darivatelji, koja je nastala uz četvrtu obljetnicu smrti fra Zvjezdana Linića. Pjesma je nastala kao izraz zahvalnosti njegovih najbližih suradnika, za sve ono što je fra Zvjezdan činio dok je bio među nama. Za tekst i glazbu zaslužan je Davor Terzić; pjesma je nastala u aranžmanu Tonija Eterovića, a izvode ju Vesna i Davor Terzić, Luka Balvan, fra Ivan Matić i Marija Renić.

Fra Zvjezdan Linić, preminuo je 7. prosinca prije točno četiri godine. Djelovao je u Kući za susrete Tabor, gdje je održao brojne duhovne obnove i mnogima pomogao da pronađu put do Krista. U proljeće 2013. godine bilo je jasno da boluje od teške bolesti, ali nije dozvolio da ga to udalji od službe na koju ga je Gospodin pozvao.

Pjesmu Radosni darivatelji možete poslušati ovdje:

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh