Osobni razvoj

Za shopigholičarke

Za shopigholičarke

Iako redak „sve mogu u Onome (Kristu) koji me jača“ ohrabruje, nemojte zaboraviti i njegovo ekonomsko značenje. Svatko tko se nalazi u lošoj financijskoj situaciji, može posegnuti za ovim riječima. One su nam potrebne osobito onda kada se trebamo podsjetiti gdje se nalazi naša snaga ali i onda kada se osjećamo robovima svojih željâ i kada smo u napasti potpuno se prepustiti osjećajima odbačenosti i neželjenosti. Tada se moramo prisjetiti da „uz Kristovu pomoć, mogu biti zadovoljan“. Na sreću, svoje želje možemo obuzdati. Štoviše, žrtvujući vlastite želje kako bismo postigli određene ciljeve, možemo postati uistinu zadovoljni. Kako u tome možemo uspjeti? Ponavljamo, zato jer sve možemo u Onomu koji nas jača.


Ulomak iz knjige „Vruće teme – što supružnici ne govore jedno drugome“; pogl. „Zadovoljni, a ne ludi“

O knjizi “Vruće teme”

Koji je najveći izazov u vašemu braku? Jeste li zabrinuti za svoje financijsko stanje? Kako se Vi i Vaš supružnik zabavljate? Razmišljajući o ovim te o mnogim drugim pitanjima, Steve i Annie su se usmjerili na 28 godina svoga bračnog života, na Božju Riječ te na izjave gotovo pet stotina parova kako bi otkrili na čemu se temelji uspješan brak.

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Tekst je prvotno bio objavljen u mjesečniku Book.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh