Najave

PRIJAVE DO 14. SIJEČNJA

ZA DJEVOJKE KOJE RAZMIŠLJAJU O DUHOVNOM POZIVU Online vikend s karmelićankama BSI Program će se sastojati od kateheza, meditacija, razmjene iskustava...

Foto: Pixabay


 

Karmelićanke BSI organiziraju online vikend za djevojke koje razmišljaju o duhovnom pozivu. Održat će se 16. i 17. siječnja, od 16 do 18 sati, te od 19. 30 do 21. 30 sati.

„U ovo vrijeme neigurnosti i pitanja, vidimo da je jedina sigurnost u Bogu. Koji je smisao i cilj moga života? Na što sam pozvana? Možda me Bog zove u posvećeni život? Kako Karmel odgovara na poticaje Duha Božega u ovome vremenu? Neka Duh Sveti progovori i da odgovore na ova pitanja…kroz naš zajednički vikend“, poručuje karmelićanke BSI.

Program će se sastojati od kateheza, meditacija, razmjene iskustava. Potrebno je imati instaliranu aplikaciju Zoom na mobitelu ili računalu. Prijave su obavezne, do 14. siječnja, a prijaviti se možete na e-mail sestre Dijane Pucko: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh