Osobni razvoj

TOMISLAV IVANČIĆ

Voliš odugovlačiti? Saznaj zašto je važno donositi odluke Stvaraj u sebi stalno odluke i vidjet ćeš kako ćeš se brzo mijenjati

Tomislav Ivančić: Zašto je važno stalno donositi odluke

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Foto:StunningArt, Shutterstock

 

Odluke su najvažnije u životu. Ti si ono za što si se odlučio.  Najgore je ne odlučiti se. Tad si izdao samoga sebe, predao se na milost i nemilost nagonima i oni će te, poput poplave, povući u smrt. Ako se odlučiš za zlo i nepravdu, uvidjet ćeš da si krivo odlučio i vratit ćeš se. No bez ikakve odluke nikuda ne ideš i nigdje nisi.

Čovjek je prvenstveno biće odluke. Za dobro i čestito nam se stalno odlučivati. Stvaraj u sebi stalno odluke i vidjet ćeš kako ćeš se brzo mijenjati. Odlučuj se za pravdu i humanost, za ljubav i čisto dobrohotno srce i takav ćeš postajati.

Ne vjeruj onima koji kažu da je dobrim odlukama popločen pakao. To je napast i zamka. On je popločen zlim odlukama i neodlučnima.

Odluči se biti odsada svijetao, uzoran, vrijedan, susretljiv, strpljiv i vjeran. Odluči se vjerovati da dobro ima zadnju riječ. Jer, dobro – to je osoba, Bog.

Tomislav Ivančić, Vapaj duše (Facebook)

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh