Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO MLADOG REPERA

VIDEO Bio je izgubljen, nije znao kojim putem ići. Nakon obraćenja napisao je pjesmu, ali ga je bilo strah objaviti ju… Upoznajte Grilexa, mladog repera koji je odlučio svoju glazbu staviti u ruke Božje kako bi preko nje širio svjetlo

Foto: Screenshot

 

„Zarazni”, naziv je novog projekta produkcijske kuće Infinito +1 i redatelja Juana Manuela Cotela.
Radi se o kratkim svjedočanstvima obraćenika.
U prvoj epizodi premijerno prikazanoj 7. ožujka upoznajemo priču mladog glazbenika – repera Grilexa koji je odlučio širiti svjetlo i zaraziti nas nadom kroz svoje pjesme.

Repati je počeo zbog bolesti brata. Liječnici su obitelji rekli, nakon što su dijagnosticirali bolest, da će njihov sin i brat umrijeti, da je prekasno.

Napisao je pjesmu za brata. Za njega je to bio ispušni ventil. Pjesma je govorila o prevladavanju poteškoća, samopoštovanju. Postigla je velik uspjeg i Grilex je odlučio napraviti drugu, ali koja će govoriti o negativnim stvarima: prijezir, mržnja, frustracije… Svemu onome što je osjećao iznutra.

Rane koje je nosio, svjedoči, bile su ponajprije povezane s osjećajem praznine. Nije osjećao da pripada svijetu, nije se osjećao povezanim s nikim, promijenio je devet škola… Bio je izgubljen, nije znao kojim putem ići.

Majka, zabrinuta za sina, pozvala ga je na Svetu Misu. Iako nije htio, pristao je (majke imaju moć uvjeravanja :). Tamo je upoznao jednu djevojku zbog koje je otišao i na jedan susret gdje je doživio prvi, pravi susret s Gospodinom.

Pogledajte u cijelosti njegovo svjedočanstvo:

Na YouTube kanalu produkcijske kuće Infinito +1 možete pratiti i sljedeće epizode. Dostupne su svima.

Ivana Adamić, Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh