Svjedočanstva

23 MINUTE U PAKLU

VIDEO Potresno svjedočanstvo čovjeka kojem je Bog pokazao pakao „23 Minute u paklu“ potresno je svjedočanstvo Billa Wiesea, čovjeka kojem je Gospodin u viđenju pokazao pakao i dao mu da tu stvarnost iskusi, kako bi o naravi i užasu tog stanja i mjesta krajnje patnje, svjedočio nama, današnjim ljudima među kojima mnogi ne znaju zbog čega i od čega bi trebali biti spašeni. Kad se Bill požalio Isusu da mu nitko neće vjerovati, Isus mu je odgovorio da je na njemu da prenese poruku, a da će Duh Sveti učiniti ostalo.

Foto: Screenshot/Youtube

 

23. studenoga 1998. godine Amerikanac Bill Wiese doživio je neobično i krajnje neugodno iskustvo koje ga je obilježilo za čitav život. Bill ne očekuje da oni koji ne vjeruju, povjeruju njegovu iskustvu, ali ih potiče da provjere što o onome što opisuje kaže Sveto pismo, da o tome razmisle i prema tome se odgovorno postave.

Jednom, dok je s prijateljima surfao na dasci, pojavio se morski pas i ugrizao ga za nogu. Bill kaže da se taj strah ne može ni usporediti sa strahom koji vlada u paklu…

Jednom je jedan propovjednik rekao da kad bi nam bilo omogućeno da u paklu provedemo samo dvije minute, naši bi životi bili potpuno drugačiji. Billu je Bog omogućio da u paklu provede 23 minute. Pritom mu je uzeo svjesnost da je kršćanin. Ne samo da je vidio pakao nego je i doživio strahote i muke tog mjesta. Ubrzo mu je Isus vratio sjećanje i izbavio ga. Nakon toga njegov život je bio korjenito promijenjen, ali i životi mnogih drugih koji su čuli njegovo svjedočanstvo.

Billovo svjedočanstvo o 23 minute koje je proveo u paklu – o čemu je napisao knjigu istog naziva, a prevedena je i na hrvatski jezik – vrlo je potresno. Bill svjedoči o tome kako je pakao stvarno mjesto. Najstrašnije iskustvo koje je u životu do tada Bill doživio bilo je kada se jednom, dok je s prijateljima surfao na dasci, iznenada pojavio morski pas i ugrizao ga za nogu. Bill kaže da se taj strah ne može ni usporediti sa strahom koji vlada u paklu. Isus mu je rekao da mu je dao ovo iskustvo jer mnogi kršćani ne vjeruju u postojanje pakla i priču o paklu ne uzimaju za ozbiljno. Nakon što se Bill požalio Isusu da mu nitko neće vjerovati, Isus mu je odgovorio da je na njemu da prenese poruku, a da će Duh Sveti učiniti ostalo.

Pogledajte.

[HRVATSKI TITLOVI]

Za Book.hr priredila I. A.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh