Duhovna glazba

„GETHSEMANE“

VIDEO Poslušajte kako trogodišnja djevojčica pjeva o Kristovoj muci Njezina izvedba pjesme dirnula je i one koji nisu kršćani...

VIDEO Poslušajte kako trogodišnja djevojčica pjeva o Kristovoj muci

Foto: Facebook


 

Trogodišnja Claire Ryann iznimno je nadarena djevojčica. Njezin glazbeni talent otkriven je sasvim slučajno, a prvi videozapis pogledalo je oko osam milijuna ljudi.

Clare u svojim pjesmama često pjeva o Isusu i njegovoj ljubavi, a u pjesmi „Gethsemane“ pjeva o njegovoj muci. Pjesmu joj je prvi puta otpjevala njezina baka, a djevojčica ju otada danima nije prestajala pjevati. Njezina izvedba pjesme dirnula je i one koji nisu kršćani.

 

Clareinu izvedbu pjesme „Gethsemane“ možete poslušati ovdje:

Izvor: Dnevno.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 55
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh