Aktualnosti

TEČAJ FILIP

VIDEO Pogledajte kako je stotine mladih slavilo Gospodina Predivni prizori...

VIDEO Ovako stotine naših mladi slave Gospodina

Foto: Screenshot


 

Fra Stjepan Brčina organizirao je sa svojom evangelizacijskom zajednicom sa Svetog Duha trodnevnu duhovnu obnovu koja pripada školi nove evangelizacije, pod nazivom „Tečaj Filip”.

Oko 350 mladih iz Zagreba, Slavonije, Dalmacije, Švicarske i Austrije, veliki je pokazatelj da su mladi danas gladni i žedni ovakvog sadržaja.

„Htjeli bismo da se mladi probude iz uspavanosti. Često imamo sliku Europe ili naše Crkve iz koje mladi odlaze. Međutim, ovo je jedan način kako možemo naše mlade probuditi i dovesti do iskustva Boga. Plod tog tečaja trebao bi svakako biti da se sami angažiraju u svojim župama i zajednicama, tamo gdje jesu, da i sami postanu novi evangelizatori”, poručio je fra Stjepan za HKM.

Trodnevni tečaj od utorka 6. do četvrtka 8. listopada održava se na ranču Kurilovec, i kako kaže fra Stjepan, svojevrsna je duhovna priprava na početku akademske godine i uoči susreta Duhovno-duhovitih večeri koje kreću od 14. listopada u župi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh