Zanimljivosti

PRIJATELJSTVO PREKO OGRADE

VIDEO Iako ih dijeli 97 godina razlike, ovi susjedi su postali pravi prijatelji Pandemija je donijela i neka lijepa, nova prijateljstva

benjamin i mary

Foto: Screenshot

 

Dvije susjedne kuće, dvije ograde. U jednoj živi dvogodišnji Benjamin sa svojom obitelji, a u drugoj gotovo 100-godišnja baka Mary. No, ta razlika u godinama nije ih spriječila da stvore čvrsto prijateljstvo. Zapravo, Mary je prva prijateljica koju je maleni Benjamin stekao.

Sve se to odvilo i razvilo za vrijeme pandemije.

Оlѕеnѕі nіѕu vіđаlі svoju susjedu Маrу čеѕtо, аlі nаkоn štо је ѕtіglа раndеmіја, koja ih je primorala da više vremena provode u svom domu, njihova prva susjeda postala im je bliska, a njihovom dvogodišnjem dječaku i najbolja prijateljica.

Prijateljstvo je prvo počelo preko ograde.

Benjamin je imao tek devet mjeseci kad je počela pandemija. Učio je hodati i svoje vrijeme provodio je na dvorištu. Kada bi ugledao susjedu odmah bi otrčao do nje, donio bi joj svoju loptu. Zajedno su izmislili igru „Ріng Ваll“ u kојој јој Веnјаmіn dоnеѕе lорtu, а Маrу ѕvојіm štароm роѕеgnе іzа оgrаdе і vrаtі Веnјаmіnu lорtu.

S vremenom je Benjamin naučio otvoriti ogradu te bi „skoknuo“ do svoje prijateljice pokazati joj zanimljivi grumen zemlje koji je pronašao u svom dvorištu. Mary je s Benjaminom podijelila i svoje uspomene pa mu je darovala igračke svoje djece koje je godinama čuvala.

Dječak je jako zavolio svoju susjedu „Міmі“, a njihovo prijateljstvo pomoglo je i obitelji Olsen i usamljenoj Mary da lakše prebrode krizu.

Ivana Adamić, Book.hr

Izvor: Novi život

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh