Duhovnost

ĐAVAO HODA ODVEZAN

VIDEO Gospa otkrila časnoj sestri oružje kojim možemo svezati đavla! Svaka osoba s kojom je taj dan razgovaralala, kaže sestra, završila bi s jednom frazom. Privukla joj je pozornost jer se stalno ponavljala, a govorile su je osobe iz različitih krajeva svijeta. Kaziva sestra Adela, govorili su: „Đavao hoda okolo odvezan“

Foto: Pixabay


 

Časna sestra Adela Galindo, iz Reda Probodenih srdaca Isusa i Marije, u srcu je osjetila kako treba podijeliti s vjernicima ono što je čula od Gospe.

Đavao hoda okolo odvezan

Priča sestra kako je dan prije ovog svjedočanstva telefonski razgovarala s mnogim osobama. Svaka je iznosila svoje probleme, brige; o aktualnoj situaciji u svijetu, o društvenim zbivanjima, mentalitetu, o poteškoćama u svim područjima života…. I svaka osoba koja je govorila, kaže sestra, završila bi s jednom frazom koja joj je privukla pozornost jer se stalno ponavljala, a govorile su je osobe iz različitih krajeva svijeta.

Kaziva sestra Adela, govorili su: „Đavao hoda okolo odvezan“. Dakle, ta fraza bila je zaključak svakog razgovora koji je taj dan sestra vodila telefonski s ljudima širom svijeta, zaključak svake zabrinutosti o stanju oko nas.

Nemojte ga samo gledati odvezana

Potom, priča sestra, u srcu je čula nešto što je znala da ne dolazi od nje.
„Svežite ga. Nemojte ga samo gledati odvezana. Svežite ga.“ Svaki put kad bi me netko nazvao da mi ispriča svoje probleme, događalo mi se isto. „Đavao hoda odvezan“, a ja bih tada u svom srcu čula snažan ženski glas koji bi mi rekao „Svežite ga“.“

Sveta Krunica – oružje

Nakon posljednjeg razgovora, priča sestra Adela, ostala je zamišljena – vidimo đavla odvezanog, kako slobodno šeta, vidimo njegov utjecaj na toliko načina… Otišla je u kapelu i rekla Gospi: „Znam da si mi ti to rekla, ali Majko kako ćemo ga zavezati?“

Odgovorila joj je: „Jedinim lancem koji mogu staviti u vaše ruke – svetom Krunicom.“

Zato, poručila je sestra Adela, molimo Krunicu, ne kao pobožnost, već je uzmimo u ruke kao oružje, kao lanac kojim možemo svezati neprijatelja.

Ivana Adamić, Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh