Razno

NEFORMALNO DRUŽENJE S BRANITELJIMA

VIDEO Društvenim mrežama širi se govor generala Gotovine braniteljima: Bog je gospodar povijesti. Pripadamo Njemu! Svoj govor braniteljima, umirovljeni general zaključio je predanjem Bogu naše domovine, obitelji i našeg zajedništva

Foto: Screenshot

 

Govor umirovljenog generala Ante Gotovine održan u Pakoštanima na privatnom druženju s braniteljima proteklog vikenda objavljen je na društvenim mrežama i postao viralan. Svi dijele govor kojim je Gotovina upro prst na Onog bez kojeg ništa ne bi bilo – Boga.

„Kritika je dobrodošla za ljude koji znaju slušati i takvu državu imamo, ali ono što je najvažnije, imamo domovinu. Ako je netko nešto za nju dao, to ste vi, branitelji. Ne može nitko nikad poništiti ono što je domovina, jer domovina je u našim srcima i mi je imamo“. kazao je Gotovina te nastavio:

Jedini i pravi gospodar povijesti od početka, dana i do vijeka, do kraja svijeta je On

„No ništa od toga ne bi bilo da nije gospodara povijesti. Jedini i pravi gospodar povijesti od početka, dana i do vijeka, do kraja svijeta je On“, kazao je upirući prstom prema nebu. Uz gromoglasan pljesak branitelja, dodao je:

„I jedino Njemu i jedino s Njim nikada ne smijemo biti neprijatelji, jer pripadamo Njemu! On se brine o nama i to najbolje osjećamo kada smo ‘dole’. Kad nam je dobro zaboravimo i znamo zatvoriti vrata, ‘ajde nemoj nas zanovijetati’ kažemo negdje u sebi, pa se sjetimo koliko smo grešni ljudi, ali smo samo ljudi, i zato On je Bog i gospodar povijesti. I zato neka nas On čuva i našu domovinu, naše obitelji i naše zajedništvo“, zaključio je.

Najčitanije

Na vrh