Foto i video

„POPIS ZA PREKID“

VIDEO Crystalina Evert savjetuje djevojkama što ne smiju tolerirati u vezi

VIDEO Crystalina Evert savjetuje djevojkama što ne smiju tolerirati u vezi

Foto: Jason i Crystalina Evert (chastity.com) 


 

Crystalina Evert zajedno sa svojim suprugom Jasonom održava predavanja tinejdžerima o čistoći. Autorica je knjige Istinska ženstvenost i suautorica Teologije tijela za tinejdžere. Crystalina i Jason žive i djeluju u Sjedinjenim Američkim Državama.

U predavanju nazvanom „Popis za prekid“ Crystalina donosi popis ponašanja koje djevojke ne bi trebale tolerirati kod svoga mladića. Kada se zaljube, neke su djevojke sklone opravdavati ponašanja svoga dečka, ne shvaćajući da je to loše za njih i da bi trebale prekinuti vezu.

Izvrsno predavanje možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 45
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh