Svjedočanstva

PRVI PUT NA KLANJANJU

VIDEO Bivši musliman iskusio prisutnost Isusa u klanjanju Presvetom oltarskom sakramentu Nije znao čemu se to klanja, ali osjetio je da Isus, onaj o kojem je čitao u Svetom pismu i kojeg je želio imitirati, kojeg je želio slijediti, stvarno prisutan tu. Osjetio je Njegovu toplinu. Nije razumio da je on tu, kako kaže, ali je osjetio misteriju Njegove prisutnosti u Presvetom oltarskom sakramentu

VIDEO Bivši musliman iskusio prisutnost Isusa u klanjanju Presvetom oltarskom sakramentu

Foto: Screenshot

 

Mehdi Djaad bio je praktični musliman do svoje 15, 16 godine. Prestao je tada moliti, ali cijelim svojim bićem osjećao je da je musliman. Osjećao je mržnju prema Francuskoj, prema krašćanima koji su za njega bili nevjernici.

Sa 16 godina počeo je odlaziti u protestantsku crkvu kako bi se suočio s pastorima i pokazao im da su u krivu i da je pogrešno nazivati Isusa Sinom Božjim. Nakon nekoliko susreta pristao je uzeti Bibliju u ruke, i počeo čitati… Ostao je šokiran Isusom, njegovim načinom života. Malo po malo počeo se moliti s njim, intimno. Počeo je uspostavljati prijateljstvo s Njim. Počeo je modelirati svoj život prema Njegovom.

Jednog dana prijatelj ga je pozvao u samostan. Pristao je. Tada je, u klanjanju pred Presvetim osjetio stvarnu prisutnost Isusa, svog prijatelja…

Svjedočansvo ovog muslimana pogledajte u videu ispod, s titlovima na hrvatskom jeziku koje su priredili iz izdavačke kuće Kyrios:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh