Duhovnost

VELIKI KONCERT

VEČERAS U LISINSKOM Slavite Gospodina uz grupu Emanuel i njihove poznate obrade „Kako divno ime“, „Hosana“, „Divan si“!

VEČERAS U LISINSKOM Slavite Gospodina uz grupu Emanuel i njihove poznate obrade „Kako divno ime“, „Hosana“, „Divan si“!

Foto: Facebook

 

Jedan od onih glazbenih sastava koji osim vlastite pjesme i onu prevedenu zna, može i želi donijeti na pravi način, jednako kao da je za njih pisana jest grupa Emanuel. U osamnaest godina predanog rada objavili su šest albuma na kojima se nalaze najljepše kršćanske pjesme. Svoje glazbeno djelovanje shvaćaju kao poziv, a pjesmama koje izvode žele približiti Boga generaciji kojoj su poslani.

Svi su sigurno čuli za Hillsongovu „Hosanu“ ili „Spasenja moć“, a njihova posljednja obrada, također Hillsongova pjesma, „Kako divno ime“ gotovo je jednaka originalnoj izvedbi. Prije deset godina hrvatskoj su približili „Divan si“, pjesmu „Majesty“ grupe Delirious, koju je napisao Martin Smith. Upravo s njime će Emanuel večeras dijeliti pozornicu zagrebačke dvorane Lisinski! Hoće li se tada pjevati „Majesty“ ili „Divan si“ možete saznati ako večer provedete s njima u zajedničkom slavljenju.

WORSHIP IN LISINSKI jedinstveni je događaj kakav se još nije održao u Hrvatskoj. Gospodina ćemo slaviti uz bend Emanuel, Petra Buljana, Andreja Grozdanova, posebne goste iz Engleske – Martina Smitha i Noela Richardsa te mađarskog pjevača Pintera Belu. Ulaznice za ovaj događaj po povoljnoj cijeni potražite putem Eventima (ovdje). Neka u ponedjeljak naš Lisinski na nekoliko sati postane Crkva koja će snažno slaviti Gospodina! 😊

Bono Records

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh