Duhovnost

DAVID WILKERSON

Trenutak kad nam Isus podiže teret s leđa Iscrpljen sam, slomljen, bez snage... U kojem trenutku Isus podiže terete koji nas pritišću

Trenutak kad nam Isus podiže teret s leđa

Foto: Shutterstock

 

Za svoj križ imamo nekoga jačeg od Šimuna

Isus promatra ovaj svijet ispunjen zbunjenom djecom koja pokušavaju stvoriti svoju vlastitu pravednost i ugoditi mu na vlastiti način, ali on poziva na križ. Križ znači – slomiti nas i iscrpiti od svakoga ljudskog truda.

Znamo da imamo nekoga jačeg od Šimuna koji će doći u našem kritičnom stanju i preuzeti breme, ali on ga ne može uzeti dok ga mi ne predamo, dok ne dođemo do one točke kad ćemo zavapiti: „Bože, ne mogu ni korak dalje. Iscrpljen sam! Slomljen sam! Snage mi je nestalo! Osjećam da sam mrtav! Pomozi mi!”

Autor: David Wilkerson. Izvor: „Put života”

„Put života” je časopis za dublji duhovni život. Izlazi jednom mjesečno i besplatan je. Čitatelji ga mogu naručiti putem telefona, poštom i elektroničkom poštom. Put života, Ilica 200, Zagreb; 01/370-7628; [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh